Ομάδα της Τσεχίας προσέλαβε δημοσιογράφο που μοιάζει... με την Πάμελα Άντερσον - Βίντεο, φωτογραφίες

Η Τάνα Μπιστρόνοβα δηλώνει μοντέλο αλλά είναι εξπέρ στις συνεντεύξεις - «Είναι μια νέα ευκαιρία στη ζωή μου, αγαπώ το ποδόσφαιρο» δηλώνει

Ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Τσεχία βρήκε τρόπο να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του… προσλαμβάνοντας ένα μοντέλο για να κάνει συνεντεύξεις μετά τους αγώνες.


Η ομάδα  Viagem Usti nad Labem προσπαθεί να ανακάμψει από τότε που έπεσε από την πρώτη κατηγορία το 2011. Πρόσφατα οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτηκαν μία ευφάνταστη ιδέα και προσέλαβαν την Τάνα Μπιστρονόβα να εργαστεί στο τμήμα ΜΜΕ.








Η Τάνα, γνωστή ως η Τσέχα Πάμελα Άντερσον, παίρνει συνεντεύξεις από τους παίκτες της ομάδας για τα social media του συλλόγου και εχουν δει... αποτέλεσμα. 



Το «πείραμα» φαίνεται να αρχίζει να πετυχαίνει, αφού η ομάδα, που εδρεύει στη Βοημία, έχει ανέβει στην κορυφή της τρίτης κατηγορίας με 13 βαθμούς σε έξι παιχνίδια.




Και το ενδιαφέρον για τον σύλλογο, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε FK Viagem Usti nad Labem, έχει εκτοξευθεί στην κεντρική Ευρώπη.





Η ξανθιά Τάνα έχει εργαστεί ως influencer και μοντέλο, καθώς και ως make-up artist. Η κοπέλα η οποία έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους στο instagram, έχει προσληφθεί ως influencer στον σύλλογο.

«Είναι μια νέα ευκαιρία στη ζωή μου, παρόλο που ασχολούμαι με το μόντελινγκ εδώ και καιρό. Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική πρόκληση και μου αρέσει πολύ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο» είπε η Τάνα για τη νέα της δουλειά η οποία την έχει κάνει viral στην Τσεχία. 


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr