ΑΕΚ: Αποφασίζει τις επόμενες ώρες εάν θα αποκτήσει δανεικό από την Τσέλσι τον Φοφανά

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα και η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει - Πως έχουν τα δεδομένα 

Το BBC και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το πρωί της Τετάρτης έκαναν λόγο για δεδομένη μετακίνηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και με μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 24 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα και η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει αυτή τη μεταγραφή.

Η Τσέλσι ήταν εκείνη που επανήλθε μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Φράνζι Πιερό από την ΑΕΚ, χτυπώντας την πόρτα της Ένωσης και προτείνοντας τον Φοφανά στους κιτρινόμαυρους με τους παραπάνω όρους.

Πλέον μετράμε αντίστροφα καθώς απομένουν ελάχιστες ώρες πριν το deadline των μεταγραφών για να δούμε αν η ΑΕΚ θα οριστικοποιήσει τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Φυσικά θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι το συγκεκριμένο deal και τα 24 εκατ. ευρώ της ρήτρας δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να αποκτήσει τον 21χρονο Ιβοριανό φορ στο τέλος της σεζόν. Κάτι το οποίο είναι ένα ζήτημα...

Τη δεδομένη στιγμή η υπόθεση Φοφανά παραμένει ανοικτή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν όλα τα δεδομένα καθώς από τη μία το ρόστερ με την προσθήκη του Πιερό έχει κλείσει, αλλά από την άλλη ο Φοφανά αποτελούσε τον βασικό στόχο για την επίθεση, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, πριν τελικά ενεργοποιηθεί η εναλλακτική του Πιερό.

Σε κάθε περίπτωση το πολύ μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα έχει τελειώσει είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό το σίριαλ στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr