«Βόμβα» Λόβρεν στον ΠΑΟΚ: Τον έκλεισε στο... 90΄ της μεταγραφικής περιόδου

«Βόμβα» Λόβρεν στον ΠΑΟΚ: Τον έκλεισε στο... 90΄ της μεταγραφικής περιόδου

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Λυών και έτσι ο Ντέγιαν Λόβρεν θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια

MixCollage-12-Sep-2024-12-21-AM-7817
Θρίλερ με «χάπι έντ» για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατόρθωσαν, έστω και στο… 90ο λεπτό των μεταγραφών, να ολοκληρώσουν την σπουδαία κίνηση τους με την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν από την Ολιμπίκ Λιών.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), τελευταία ημέρα των μεταγραφών για την Ελλάδα, αφού «ναυάγησε» οριστικά η περίπτωση του Ουμάρ Σολέ, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν την κίνησή τους προς τον έμπειρο Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Ο ήρωας των απανταχού φίλων της Λίβερπουλ για το νικητήριο γκολ στον δραματικό ημιτελικό απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Απρίλιο του 2016, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν τον 35χρονο Κροάτη κεντρικό αμυντικό στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν και τυπικά την απόκτησή του από τη Λυών, αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Κλείσιμο
O Λόβρεν από τον περασμένο χειμώνα άρχισε να αντιλαμβάνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της γαλλικής ομάδας (η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 26 Ιανουαρίου 2024 κόντρα στη Ρεν) με τον ΠΑΟΚ να του ανοίγει ένα παράθυρο αποχώρησης από την Ολιμπίκ.

Η βασική εκκρεμότητα είχε να κάνει με τις οφειλές της γαλλικής ομάδας προς τον Κροάτη ποδοσφαιριστή γι’ αυτό και καθυστέρησε η λύση του συμβολαίου, που έληγε τον Ιούνιο του 2025.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που συμμετείχε ενεργά στις διαπραγματεύσεις, πρότεινε το διετές συμβόλαιο προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες απώλειες είχε με την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τη Λυών.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ζιζέλ Πελικό: Αποκαλύψεις στη δίκη - Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

Τουρκία: Ερευνάται και ο ύποπτος θάνατος της αδελφής της μικρής Ναρίν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης