Στα 11 εκατομμύρια ο μισθός του Ποτσετίνο για την επόμενη διετία στον πάγκο των ΗΠΑ

Στα 11 εκατομμύρια ο μισθός του Ποτσετίνο για την επόμενη διετία στον πάγκο των ΗΠΑ

Ο πρώην προπονητής των Τσέλσι, Τότεναμ, Παρί Σεν Ζερμέν, Σαουθάμπτον και Εσπανιόλ θα παίρνει τα τριπλάσια από τον Μπερχάλτερ

pochettino
Μια καλή συμφωνία έκανε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ανακοινώθηκε προπονητής στην εθνική των ΗΠΑ και με πολύ καλό μισθό.

Ο Αργεντινός προπονητής, που έκανε όνομα στις Εσπανιόλ και Σαουθάμπτον πριν φτάσει μια ανάσα από το ακατόρθωτο, το να πάρει τρόπαιο με την Τότεναμ και μάλιστα εκείνο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν στέριωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ αποτέλεσε παρελθόν και από την Τσέλσι η οποία μοιάζει έτσι κι αλλιώς με καταδικασμένο «καφενείο» ή με μια... καλοστημένη μπίζνα που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος κι από τη στιγμή που δεν καλύφθηκε επαγγελματικά σε συλλογικό επίπεδο, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των ΗΠΑ που έψαχναν αντικαταστάτη για τον Γκρεγκ Μπερχάλτερ, ο οποίος από την πλευρά τπυ δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες, με αποκορύφωμα τον γρήγορο αποκλεισμό κατά το τελευταίο Copa America.

Κι αν στην Τσέλσι είχε συμφωνήσει για περίπου 13 εκατομμύρια τον χρόνο, δεν είναι καθόλου λίγα τα 5,5 που θα πάρει βρέξει-χιονίσει στις ΗΠΑ, φτάνοντας συνολικά τα 11 μέσα στην ερχόμενη διετία.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως τα λεφτά που θα πάρει είναι περίπου τα τριπλάσια από τον Μπερχάλτερ, ο οποίος είχε υπογράψει για 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης