Μπήκε αλλαγή, έβαλε το νικητήριο τέρμα και μετά συνελήφθη από την Αστυνομία - Βίντεο

Μπήκε αλλαγή, έβαλε το νικητήριο τέρμα και μετά συνελήφθη από την Αστυνομία - Βίντεο

Πόσοι έχουν να λένε για γκολ, ασίστ και σύλληψη στον ίδιο αγώνα;

jordan_evans_wales_xr
Υπάρχει η κλισέ έκφραση «ματς που είχε τα πάντα», αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι ποτέ ακριβής.

Ποτέ ένα παιχνίδι δεν μπορεί να είναι τόσο ολοκληρωμένο που θα σε χορτάσει σε όλα τα επίπεδα, αλλά σίγουρα σ' αυτό της 7ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στους συλλόγους της Ουαλίας, Μπέιγκλαν Ντράγκονς και την Κούμπραν Σέλτικ (δεύτερη κατηγορία) έγινε μια... φιλότιμη προσπάθεια.

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός και τελείωσε με σκορ 4-3, χάρη σε ένα τέρμα του Τζόρνταν Έβανς, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έβαλε τελευταίος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, έχοντας βγάλει λίγο νωρίτερα και δύο ασίστ. Ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αφού στο 85' έγινε αλλαγή στην αλλαγή επειδή έπρεπε να συλληφθεί!

Σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνονται στο χορτάρι οι αστυνομικοί, οι οποίοι μετέφεραν στο τμήμα τον Έβανς αφότου προχώρησαν στη σύλληψή του στα αποδυτήρια ως ύποπτο για κλοπή.

Κλείσιμο
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτά που φαίνονται στο βίντεο που κυκλοφορεί, αλλά και να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης έχει αφεθεί ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα χωρίς κατηγορίες. Δεν θα προχωρήσει άλλο το θέμα. Το θεωρούμε λήξαν και δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια», αναφέρει συνοπτικά η ανακοίνωση των Μπέιγκλαν Ντράγκονς.

«Τρελό σκηνικό, σουρεάλ καταστάσεις», δήλωσε ο προπονητής του, Σάιμον Μπέρι, που τον αποθέωσε επειδή μεταμόρφωσε την εικόνα της ομάδας του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης