Άρης: Iσπανικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο για σεξουαλική παρενόχληση

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο στην κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, για περιστατικό που συνέβη τον Απρίλιου του 2019, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Θέλτα και ο νυν παίκτης του Άρη θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο

Τον Απρίλιο του 2019 η Εσπανιόλ υποδέχθηκε τη Θέλτα της οποίας εκείνη την περίοδο αρχηγός ήταν ο νυν παίκτης του Άρη, Ούγκο Μάγιο και μετά το τέλος του αγώνα η γυναίκα που φορά το κουστούμι της μασκότ των γηπεδούχων τον κατήγγειλε ότι της έπιασε το στήθος...

Ο Μάγιο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν κάτι τέτοιο, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα πίσω από τη μεταμφίεση.

Μετά από πέντε χρόνια το δικαστήριο της Βαρκελώνης έκανε δεκτή την καταγγελία της μασκότ, έκρινε ένοχο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Άρη για ηθική βλάβη και του επέβαλε πρόστιμο καθώς πέραν των δικαστικών εξόδων (1000 ευρώ) θα καταβάλλει στο θύμα το ποσό των δέκα ευρώ καθημερινώς για τους επόμενους δέκα μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «AS», ο Ούγκο Μάγιο υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία του κι εν τέλει δεν έγινε δεκτό το περιεχόμενό της αλλά δικάστηκε με τον ποινικό κώδικα που ίσχυε το διάστημα τέλεσης του αδικήματος. Η καταγγέλλουσα ζήτησε την επιβολή μεγαλύτερου χρηματικού προστίμου με την αποδοχή της κατηγορίας της σεξουαλικής παρενόχλησης και η δε πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, σκοπεύει να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Ο Ντομινίκ Πελικό ισχυρίζεται ότι είχε πέσει κι αυτός θύμα βιασμού - Γιατί παντρεύτηκε τη Ζιζέλ δύο φορές

Aττική Οδός: Υπογράφηκε η νέα 25ετής σύμβαση παραχώρησης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr