Έρλινγκ Χάαλαντ: Η μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Νορβηγού άσου

Ο άσος της Σίτι θρηνεί την απώλεια του καλύτερου φίλου του πατέρα του και «θείου» του, Ίβαρ Έγκια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών

Ο Ίβαρ Έγκια δεν ήταν μια γνωστή φιγούρα στο χώρο του ποδοσφαίρου... Δεν ήταν μάνατζερ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ή social media. Ήταν όμως ο έμπιστος της οικογένειας Χάαλαντ κι αυτός που ο επιθετικός της Μάνστεστερ Σίτι αποκαλούσε «θείο» χωρίς να έχουν συγγενική σχέση.



Ο Ίβαρ ήταν ο κολλητός φίλος και κουμπάρος του πατέρα του, με τον Άλφι Χάαλαντ να του εμπιστεύεται τον κανακάρη του από μικρή ηλικία καθώς ήταν η σκιά του σε Σάλτσμπουργκ, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ.



Όμως χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή καθώς εδώ και καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τον Έρλινγκ να βρίσκεται στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που «ανέβασε».



«Τι θρύλος που είσαι, Ίβαρ. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσα σήμαινες για μένα! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο θα λείψεις! Δώσε λιγότερη σημασία! Δώσε λιγότερη σημασία! Ακριβώς αυτό θα κάνω. Σε ευχαριστώ για όλα, τρελέ μου. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε. Αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που πόσταρε στους λογαριασμούς του στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Ο Ντομινίκ Πελικό ισχυρίζεται ότι είχε πέσει κι αυτός θύμα βιασμού - Γιατί παντρεύτηκε τη Ζιζέλ δύο φορές

Aττική Οδός: Υπογράφηκε η νέα 25ετής σύμβαση παραχώρησης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr