Από τον Γκάμπριτς στον Λόβρεν: Οι Κροάτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Από τον Γκάμπριτς στον Λόβρεν: Οι Κροάτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Η ομάδα έχει επενδύσει επιτυχημένα στους Κροάτες ποδοσφαιριστές, με τους φιλάθλους να θυμούνται ιδιαίτερα το πέρασμά τους από την Τούμπα – Ο Λόβρεν θα γίνει ο 9ος που θα φορέσει την φανέλα του “δικέφαλου”

MixCollage-12-Sep-2024-12-21-AM-7817

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την παράδοση απόκτησης Κροατών παικτών, καθώς ο Ντέγιαν Λόβρεν θα γίνει ο 9ος ποδοσφαιριστής από τη συγκεκριμένη χώρα που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Το παρελθόν δείχνει πως η ομάδα έχει επενδύσει επιτυχημένα στους Κροάτες, με τους φιλάθλους να θυμούνται ιδιαίτερα τις συνεισφορές τους.

Ο πρώτος Κροάτης που ήρθε στην ομάδα ήταν ο Τόντσι Γκάμπριτς (1991-1993), ένας ηγετικός τερματοφύλακας που δημιούργησε στενούς δεσμούς με τους οπαδούς. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι Γκόραν Μιλάνκο (1994) και Ντάριο Κρέσιτς (2009), που βοήθησαν σημαντικά στις θέσεις του μέσου και του τερματοφύλακα αντίστοιχα.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που ήρθε το 2013, και ο Μάριν Λέοβατς (2015-2019), με τη συμβολή τους στην άμυνα, αποτέλεσαν επίσης βασικά γρανάζια της ομάδας.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς (2019) εντυπωσίασε στο κέντρο, ενώ ο υψηλόσωμος επιθετικός Αντόνιο Τσόλακ (2020) παρέμεινε μια σεζόν πριν μετακομίσει στη Ρέιντζερς.

Ο τελευταίος μέχρι τώρα ήταν ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος από το 2022 έχει αναδειχθεί ως βασικός τερματοφύλακας και συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Space X: Για πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο - «Από εδώ μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»

Αυξήσεις έως 2,5% στις συντάξεις, νέα αύξηση κατώτατου μισθού και επιδομάτων - Όλα τα νέα μέτρα στήριξης

EKT: Προχώρησε σε δεύτερη μείωση στα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης - «Ψαλιδίζει» τις προβλέψεις για την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης