«Πικάντικη» αποκάλυψη από πρώην άσο της Φιορεντίνα: Χρησιμοποίησα το Κύπελλο του 2001 ως εργαλείο για ερωτικά παιχνίδια

Ο Ντανιέλε Αντάνι περιέγραψε μια νύχτα πάθους που έζησε το 2001 με ... πρωταγωνίστρια την τελευταία κούπα που κατέκτησε η Φιορεντίνα

Το όνομά του είναι Ντανιέλε Αντάνι. Για όσους δεν τον ξέρουν στα νιάτα του ήταν αμυντικός στη Serie A και έφτασε να παίξει και στην Ίντερ. 

Ήταν από τους πιο ωραίους ποδοσφαιριστές της εποχής του και ήταν μέλος της ομάδας της Φιορεντίνα που κατέκτησε το Κύπελλο του 2001, που έμελλε να είναι το τελευταίο τρόπαιο για τους «Βιόλα». 



H Φιορεντίνα τη σεζόν εκείνη απέκλεισε τη Μίλαν στα ημιτελικά και πήρε τον τίτλο κερδίζοντας σε διπλό τελικό την Πάρμα (1-0, 1-1).

Ο Αντάνι που εδώ και χρόνια έχει γίνει σχολιαστής στην ιταλική τηλεόραση (RAI, Sky Sports Italia) και έχει δηλώσει ότι ο Μέσι είναι σαν το Χριστό και μπορεί να κάνει κρασί από νερό, μίλησε στο τελευταίο επεισόδιο του Viva el Futbol στο Twitch και αποκάλυψε μια ... πικάντικη ιστορία με πρωταγωνίστρια την κούπα του 2001. 

«Μετά το δείπνο της νίκης, η κούπα εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και κανείς δεν μπορούσε να την βρει. Επέστρεψε όμως στα αποδυτήρια το επόμενο απόγευμα, πριν από την προπόνηση» είπε αρχικά και εξήγησε στη συνέχεια: 

«Έκλεψα την κούπα και την πήγα στο σπίτι μου όπου έζησα μια άγρια ​​νύχτα με μια κοπέλα. Το Κύπελλο Ιταλίας ήταν ένα όργανο ερωτικών παιχνιδιών μαζί της. Έπειτα, την επόμενη μέρα έφερα την κούπα πίσω καθαρή, λαμπερή στα αποδυτήρια του Franchi».

Δεν εξήγησε πάντως τι ακριβώς έκανε με την κοπέλα με την βοήθεια της κούπας. 



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 25χρονη για revenge porn - Ζητούσε €2.000 για να μην δημοσιεύσει προσωπικές στιγμές ενός άντρα

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι η ελληνική υποψηφιότητα για τα Βραβεία Όσκαρ

Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας - Στο πλευρό του η αδελφή του και οι κόρες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr