Κουλιεράκης: Πέρασε από την… ανάκριση της Βόλφσμπουργκ και απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο - Βίντεο

Κουλιεράκης: Πέρασε από την… ανάκριση της Βόλφσμπουργκ και απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο - Βίντεο

Ο Έλληνας αμυντικός συμμετείχε σε μια ανάλαφρη «ανάκριση» όπου κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις - Οι προτιμήσεις του για τα ποδοσφαιρικά σκορ και το φαγητό

d354945a-8e07-4c93-a8d5-25b475dfd854

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα για να ενταχθεί στη γερμανική Βόλφσμπουργκ, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της ομάδας να τον γνωρίσει καλύτερα στους φιλάθλους της, ο Έλληνας αμυντικός συμμετείχε σε μια ανάλαφρη «ανάκριση» όπου κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις.

Gegentor oder Notbremse? 👀 | Konstantinos Koulierakis in Grün oder Weiß 🟢⚪️

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του σκορ, ο Κουλιεράκης δήλωσε ότι προτιμά το 1-0 από το... τρελό 5-4, υπογραμμίζοντας τη σημασία του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Επιπλέον, ανέφερε ότι του αρέσει περισσότερο μια μακρινή μπαλιά από μια πάσα, όπως και το γκολ με μακρινό σουτ παρά με κεφαλιά.

Στο video που δημοσίευσε η Βόλφσμπουργκ, ο Έλληνας αμυντικός επιλέγει γκολ αντί για ασίστ, Λιονέλ Μέσι αντί για Κριστιάνο Ρονάλντο και προτιμά τον καναπέ του από τα πάρτι. Αναφερόμενος στους στόχους του με τη νέα του ομάδα, τόνισε ότι επιθυμεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ κλείνοντας είπε πως προτιμάει τα τάκλιν από τις ντρίμπλες.

Σε προσωπικές ερωτήσεις, ο Κουλιεράκης αποκάλυψε πως θα προτιμήσει μια βόλτα με την κοπέλα του από μια αντροπαρέα για ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τις προτιμήσεις του στα φαγητά, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ευχάριστη.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης