Βαπτίστηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στο Βόρειο Λονδίνο

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ ήθελε να έρθει πιο κοντά στον Θεό για να εξαγνιστεί

Χριστιανός βαπτίστηκε ο δανεικός από την Τσέλσι στην Άρσεναλ, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Άγγλος διεθνής δήλωσε πως ήθελε να έρθει πιο κοντά στον Θεό για να εξαγνιστεί και να αφήσει πίσω του ένα lifestyle που απέκτησε από μικρή ηλικία, απόρροια της αναγνωσιμότητάς του και των χρημάτων που ήρθαν στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο.

Η βάπτιση του Στέρλινγκ έγινε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στη γενέτειρά του, τη Τζαμάικα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του και ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το σαββατοκύριακο στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ.



«Ο λόγος που ήθελα να βαπτιστώ ήταν γιατί, από μικρή ηλικία, ίσως από αυτή που βρίσκονται τώρα οι γιοι μου, ήθελα να βγάλω τη μαμά μου και την οικογένειά μου από συγκεκριμένες δύσκολες θέσεις και πάντα κυνηγούσα αυτό το όνειρο. Αλλά κατά τη διάρκεια της πορείας δημιουργείς κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες και εγωισμό.

Κυνηγάω αυτό που πιστεύω ότι ήθελα, το οποίο είναι να γίνω αυτός που ήθελα να γίνω μεγαλώνοντας. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, κυνηγούσα περισσότερο τον εγωισμό μου και όλα αυτά που δεν είναι για μένα. Πήγαινα σε διάφορα περιβάλλοντα, συγκεκριμένα μέρη, και συνειδητοποίησα ότι δεν πιστεύω σ' αυτή τη ζωή και δεν είμαι εγώ αυτός», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr