Ντέμης Νικολαΐδης για τον Παναθηναϊκό: Δεν έχω καταλάβει ακόμα το ποδόσφαιρο του Αλόνσο

«Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα» είπε ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός 

Την εικόνα του Παναθηναϊκού και φυσικά την παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της ΑΕΚ και μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004, δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό μίλησε στην εκπομπή Fair Play με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θυμάσαι που έλεγα ότι ήταν λάθος η αλλαγή προπονητή τα Χριστούγεννα; Είναι σαν να κλέβεις χρόνο από τον επόμενο προπονητή. Ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Άδικο για τον νέο προπονητή.



Αλλά συμβαίνει, έτσι είναι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα το ποδόσφαιρο του Αλόνσο. Προσπαθώ να καταλάβω το στυλ που θέλει να παίξει. Ακόμα δεν το έχω δει. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ομάδα…».

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr