Μάντζιος: «Κινηθήκαμε στοχευμένα στις μεταγραφές, σημαντικό ότι έμεινε κοντά μας ο Μορόν»

Μάντζιος: «Κινηθήκαμε στοχευμένα στις μεταγραφές, σημαντικό ότι έμεινε κοντά μας ο Μορόν»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε τόσο στον εκτός έδρας αγώνα του Άρη (15/9, 20:30) με τον ΟΦΗ αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Άρης το καλοκαίρι.

mantzios

Για τις κινήσεις του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι αλλά και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας του στη διάρκεια του καλοκαιριού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του. «Είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν την περίοδο των μεταγραφών. Η ομάδα κινήθηκε στοχευμένα σε ό,τι αφορά στους παίκτες που ήρθαν, ενώ κράτησε αυτούς που ήθελε. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Φαμπιάνο και ο Χουλιάν Κουέστα έμειναν στην ομάδα. Έχουμε έναν κορμό καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, οπότε από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα στον τομέα της διαμόρφωσης του ρόστερ είμαστε ευχαριστημένοι», είπε και αναφέρθηκε στην παραμονή του Λορέν Μορόν.

«Ήταν μια περίοδος περίεργη και για εμάς, αλλά και για τον ίδιο. Αυτό νομίζω είναι κατανοητό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρήκαμε ιδιαίτερα που έμεινε στην ομάδα μας! Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Άρη. Κι αυτός, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά, την προηγούμενη, ενδεχομένως περίμενε να κάνει μια μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πάντα ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει στόχους κι αυτό είναι σημαντικό, είναι καλό και δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν.
Ήταν δύο μήνες δύσκολοι και για τον ίδιο και για εμάς, να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Από τη στιγμή που έμεινε στην ομάδα μας, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές και η λειτουργία του είναι πλέον διαφορετική, όπως και η θέλησή του για να προσφέρει. Είναι, λοιπόν, σημαντικό που έμεινε κοντά μας! Τέλος καλό, όλα καλά και περιμένουμε πάρα πολύ τα γκολ του».

Αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια ένταξης των νέων παικτών υποστήριξε ότι… «πράγματι ήταν ένα διάστημα, το οποίο μάς βοήθησε να δουλέψουμε περισσότερο με τους νέους παίκτες και να ενσωματωθούν αυτοί καλύτερα στην ομάδα μας. Βοήθησε να γνωριστούν καλύτερα με τους νέους τους συμπαίκτες και να βελτιωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στο επίπεδο του υπόλοιπου γκρουπ.Οι νέοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν. Το ίδιο θα συμβαίνει σε κάθε διακοπή πρωταθλήματος, θα βελτιώνονται δηλαδή, μέχρι να φτάσουν όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ναι, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε στη διακοπή».

Σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, είπε: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της έχει και περισσότερο κίνητρο και ώθηση από τον κόσμο της. Έρχεται από καλή νίκη, που του έδωσε ψυχολογική διάθεση. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Θέλουμε τη νίκη κι αυτός είναι ο στόχος μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Έχουμε δουλέψει καλά σε όλα τα σημεία, σε αυτά που πρέπει να κάνουμε εμείς και σε αυτά που περιμένουμε να κάνει ο αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κρήτης».

Ειδήσεις σήμερα:


Νέα Σμύρνη: Δολοφονημένος με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος - Εξετάζεται η αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί «πήραν» το νεκρό έμβρυο από την 34χρονη που παρασύρθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό

Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης