Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στις Βρυξέλλες με άλμα στα 5.82μ - Δείτε βίντεο

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε τρεις άκυρες στα 5.92μ στον τελικό του Diamond League - Πρώτος ο Ντουπλάντις με ρεκόρ μίτινγκ (6.11μ)

Δεύτερος στον τελικό του Diamond League στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού με άλμα στα 5.82μ έμεινε πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις (6.11μ, ρεκόρ μίτινγκ) και άφησε 3ο τον Σαμ Κέντρικς (5.82μ). Ο Καραλής δοκίμασε στα 5.92μ αλλά είχε τρεις άκυρες στις Βρυξέλλες όπου ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχή και με 13 βαθμούς. 





Ο αγώνας

Τόσο ο Μόντο Ντουπλάντις όσο και ο Εμμανουήλ Καραλής άφησαν το πρώτο άλμα στα 5.42μ και ο Έλληνας πέρασε με άνεση τα 5.62μ. Το ίδιο έκανε και ο Σουηδός, όχι όμως και άλλοι 5 αντίπαλοί τους.Τόσο ο Καραλής όσο και ο Ντουπλάντις άφησαν τα 5.72μ και ο Έλληνας πέρασε με την 1η τα 5.82μ και ανέβηκε στην κορυφή!

Ο Μπεν Μπρούντερς και ο Σαμ Κέντρικς πέρασαν και εκείνοι τα 5.82μ ενώ ο Ντουπλάντις άφησε αυτό το ύψος. Οι τρεις τους απέτυχαν (άκυροι) στην 1η τους προσπάθεια στα 5.92μ αλλά ο Σουηδός τα κατάφερε με την πρώτη και ανέβηκε στην κορυφή. 

O Καραλής δεν κατάφερε να περάσει τα 5.92μ και έμεινε 2ος με 3ο τον Σαμ Κέντρικς. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr