Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποκάλυψε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το άλμα εις μήκος σε περίπτωση που περάσουν οι αλλαγές της World Athletics

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με την κατάληψη της 3ης θέσης στον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,15μ.

Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες στην κρύα βραδιά της βελγικής πρωτεύουσας, όμως στο τέλος ο δις ολυμπιονίκης έριξε τη «βόμβα» για την επόμενη ημέρα, δηλώνοντας πως «αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αφήσω το μήκος».

Όλα έχουν σχέση με τις αλλαγές που θέλει να επιφέρει η World Athletics, με τον Τεντόγλου από την πρώτη στιγμή να έχει εκφράσει τη διαφωνία του.

Αναλυτικά η δήλωση Τεντόγλου από τις Βρυξέλλες: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.

Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος»




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr