Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ: «Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ: «Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς ρωτήθηκε για τον διεθνή Σέρβο φόργουορντ/σέντερ και ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υφίσταται, πλέον, θέμα απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα

petrousev
Το σίριαλ... Φιλίπ Πετρούσεφ ολοκληρώθηκε, ο παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που παραδέχθηκε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς ρωτήθηκε για τον διεθνή Σέρβο φόργουορντ/σέντερ και ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υφίσταται, πλέον, θέμα απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ήταν μια ιστορία που κράτησε μήνες., Υπήρχε η διάθεση, τόσο από τη πλευρά μας όσο και από αυτή του Πετρούσεφ ωστόσο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ο Ερυθρός Αστέρα θα πορευτεί με το ρόστερ που έχει. Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Από τη στιγμή που δεν θα έρθει ο Πετρούσεφ στην ομάδα, δεν περιμένουμε κάτι άλλο» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα.

Πλέον κλείνει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα του Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και για τη σεζόν 2024-25. Μετά και τους τραυματισμούς των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του διεθνούς Σέρβου μπασκετμπολίστα. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε σε 22 ματς της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 6.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 51% στα δίποντα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επιβάτης των ΚΤΕΛ ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου: Ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος


Ο Γιαμάλ αποκάλυψε το… παρασκήνιο της φωτογραφίας που ο Μέσι τον κρατά στην αγκαλιά του όταν ήταν μωρό


Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης