H Marca αποθέωσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: Προκαλούν τρόμο με τις κινήσεις τους στη Euroleague

H Marca αποθέωσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: Προκαλούν τρόμο με τις κινήσεις τους στη Euroleague

H ισπανική εφημερίδα αναλύει τις κινήσεις των δύο ελληνικών ομάδων και κάνει συγκρίσεις με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

6252029
Σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στη Euroleague, σύμφωνα με την Marca. 

Η ισπανική εφημερίδα γράφει για κινήσεις που τρομάζουν και δίνει το πλεονέκτημα στις ελληνικές ομάδες για να κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Marca αναλύει τις κινήσεις των δύο ομάδων μας και αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράφει στον Ολυμπιακό και ο Τσέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε εκεί. Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Euroleague, αυτός ήταν από την Ελλάδα.

Κλείσιμο


Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, «έριξε» λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, η οποία για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA.

Ο Παναθηναϊκός – και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός – άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοβ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιούρτσεβεν, Όσμαν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης