Premier League: Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-0 για τη Γιουνάιτεντ στο Σαουθάμπτον - Δείτε τα γκολ

Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων αποδείχθηκε ευεργετική για τη Γιουνάιτεντ που έδωσε τέλος στο σερί των ηττών - Έπιασε πέναλτι ο Ονάνα στο 0-0, πρώτο γκολ για Ντε Λιχτ

Δεν... τρίτωσε το κακό για τη Γιουνάιτεντ, η οποία έχοντας χάσει από Μπράιτον (εκτός), Λίβερπουλ (εντός) κατάφερε να «καθαρίσει» στην έδρα της Σουαθάμπτον και να επιστρέψει στις νίκες, αφήνοντας τους «Άγιους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (4 ήττες σε ισάριθμα ματς με συντελεστή τερμάτων 1-8) της Premier League.

Σημαντικό μερίδιο στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» έχει ο Αντρέ Ονάνα με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και με το σκορ στο 0-0.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 33ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ονάνα απέκρουσε το σουτ του Αρτσερ.

Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους παίκτες του Ερικ Τεν Χαγκ και δύο λεπτά αργότερα ο Ματίας Ντε Λιχτ έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ. Στο 41ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ με έξυπνο σουτ διπλασίασε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα μετά από 12 ματς, έχοντας μείνει χωρίς γκολ από τον περασμένο Μάρτιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Σαουθάμπτον όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να απειλήσει κι αφού έμεινε με 10 παίκτες στο 79' ήρθε στις καθυστερήσεις ο Γκαρνάτσο να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Σαουθάμπτον (Ράσελ Μάρτιν): Ράμσντεϊλ, Στέφενς, Σουγκουβάρα, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Ντίμπλινγκ (63΄Λαλάνα), Ουγκοτσούκου (64΄Κορνέτ), Ντάουνς, Φερνάντες (81΄Χάργουντ Μπέλις), Άρτσερ (62΄Στιούαρτ), Μπρέρετον Ντίαθ (64΄Φρέιζερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαζράουι (74΄Μαγκουάιρ), Ντε Λιχτ (87΄Κασεμίρο), Λισάντρο Μαρτίνες (77΄Έβανς), Νταλότ, Μέινου, Έρικσεν (73΄Ουγκάρτε), Ντιαλό, Ράσφορντ (73΄Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ζίρκζι.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League έχουν ως εξής:
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γ. 0-3 (35' Ντε Λιχτ, 41' Ράσφορντ, 90'+ Γκαρνάτσο)

Μπράιτον-Ίπσουιτς 14/9

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 14/9

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 14/9

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 14/9

Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ 14/9

Άστον Βίλα-Έβερτον 14/9

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 14/9

Τότεναμ-Άρσεναλ 15/9

Γουλβς-Νιούκαστλ 15/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
Μάντσεστερ Σίτι 9
Λίβερπουλ 9
Μπράιτον 7
Αρσεναλ 7
Νιούκαστλ 7
Μάντσεστερ Γιουν. 6 -4αγ.
Μπρέντφορντ 6
Αστον Βίλα 6
Μπόρνμουθ 5
Νότιγχαμ Φόρεστ 5
Τότεναμ 4
Τσέλσι 4
Φούλαμ 4
Γουέστ Χαμ 3
Λέστερ 1
Κρίσταλ Πάλας 1
Ίπσουιτς 1
Γουλβς 1
Σαουθάμπτον 0 -4αγ.
Έβερτον 0

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες από άνδρες που κατηγορούν τον πρώην CEO της Abercrombie & Fitch για σεξουαλικές επιθέσεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της στη Νέα Σμύρνη

«Θολό» το τοπίο σχετικά τη χρήση πυραύλων Storm Shadow από το Κίεβο μετά τη συνάντηση Μπάιντεν-Στάρμερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr