Γουάντα Νάρα: Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση με τον Μάουρο Ικάρντι

Γουάντα Νάρα: Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση με τον Μάουρο Ικάρντι

Το ζευγάρι εθεάθη στην Αργεντινή στην πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά το πολύκροτο καλοκαιρινό διαζύγιο 

nara_2
Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι χώρισαν το καλοκαίρι του 2024 και παρόλο που τους μήνες που μεσολάβησαν δεν υπήρχε θεωρητικά καμία επικοινωνία το (πρώην) ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στην Αργεντινή (πατρίδα και των δύο). 





Οι δύο τους ήταν συνηθισμένοι σε κρίσεις, ειδικά μετά το 2021, όταν αποκαλύφθηκε η απιστία του ποδοσφαιριστή, με το μοντέλο να καταθέτει αίτηση διαζυγίου το φετινό καλοκαίρι μετά από αρκετές προσπάθειες για να σώσουν το γάμο τους. 

Κλείσιμο

Πάντως η είδηση της συνάντησης τους στην Αργεντινή αναζωπυρώνει και τις ελπίδες για μια επανασύνδεση του ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ με την πληθωρική show woman.


Μετά τον τελευταίο χωρισμό τους δεν είχαν εμφανιστεί μαζί και γενικά απέφυγαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για την κατάσταση που βιώνουν παρόλο που διατηρούν μεταξύ τους ήρεμες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. 


Με τον Ικάρντι να είναι στα... πιτς λόγω τραυματιμού και τα πρωταθλήματα να διακόπτονται λόγω των εθνικών ομάδων, ο Αργεντινός άσος βρήκε την ευκαιρία να «πετάξει» για το Μπουένος Άιρες όπου έχει εγκατασταθεί μετά τον χωρισμό τους η Γουάντα με τις κόρες τους και πιο λογική εξήγηση για το ταξίδι φαντάζει η επιθυμία του να δει τα παιδιά του (έχουν μαζί δύο κόρες ενώ η Γουάντα έχει και τρεις γιους από το γάμο της με τον Μάξι Λόπεζ). Μάλιστα αρκετά ΜΜΕ στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Γαλατά του έδωσε ειδική άδεια για να απουσιάσει για κάποιες επιπλέον ημέρες συνεχίζοντας την αποθεραπεία του στην Αργεντινή, καθώς ο τραυματισμός του αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες...


Επειδή όμως οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι περισσότερες απ' όσες έκανε πέρσι η Λεβερκούζεν στις καθυστερήσεις, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι τις επόμενες ημέρες οι λογαριασμοί τους στα social media δεν θα γεμίσουν με κοινές φωτογραφίες και λόγια αγάπης... Εξάλλου όπως είπε και στην τελευταία της συνέντευξη η Γουάντα «είμαστε οικογένεια και φυσικά θα έχουμε κοινή παρουσία σε κάποιες εκδηλώσεις.»





Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης