Premier League: Τεράστιο διπλό της Νότιγχαμ στο Άνφιλντ, 1-0 την Λίβερπουλ - Δείτε το γκολ

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Χάντσον Οντόι στο 72' - H Σίτι 2-1 τη Μπρέντφορντ με 2 τέρματα του Χάαλαντ

Τεράστιο διπλό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο Άνφιλντ. 

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κέρδισε 1-0 τη Λίβερπουλ με γκολ του  Χάντσον Οντόι στο 72' και ανέβηκε στην 4η θέση.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ στο Λίβερπουλ - Νότιγχαμ 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Σίτι - Μπρέντφορντ 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 

Η Λίβερπουλ γνώρισε την πρώτη της ήττα στη σεζόν και η Νότιγχαμ διατήρησε το αήττητο αφού έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 ματς. 



Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Νότιγχαμ επί της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα μετά το 1969! Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κώστας Τσιμίκας που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 75ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα πολύ πειθαρχημένο πρώτο μέρος και με στιβαρή ανασταλτική λειτουργία προκάλεσαν έντονο πονοκέφαλο όσον αφορά στη δημιουργία των γηπεδούχων. Η Λίβερπουλ βρήκε μόλις δύο καλές στιγμές με το δοκάρι του Ντίας στο 17' μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του ίδιου και την κεφαλιά του Μακ Άλιστερ λίγο μετά, που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Σελς.

Η ομάδα του Σάντο έχτισε στο καλό της πρόσωπο και στο δεύτερο μέρος μπόρεσε να γίνει πολύ πιο επικίνδυνη, εκμεταλλευόμενη τους χώρους που άφησε η Λίβερπουλ. Ο Γκιμπς-Γουάιτ προειδοποίησε στο 68' και τέσσερα λεπτά μετά, η Νότιγχαμ βρήκε το γκολ μετά από εξαιρετικό ξεδίπλωμα στο... ξέφωτο. Ο Ελάνγκα έκανε τη μακρινή μεταβίβαση στον Χάντσον-Οντόι και ο Άγγλος με φοβερό πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελάνγκα απείλησε ξανά στο 85', την ώρα που η προβληματική Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση ποτέ και αναγκάστηκε να δει τη Νότιγχαμ να φεύγει από το «Άνφιλντ» με το σπουδαίο «διπλό».

Καθάρισε ξανά ο Χάαλαντ 

Τι κι αν η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με τη... σέντρα και σφυροκόπησε για ολόκληρο το πρώτο δεκάλεπτο μέσα στο «Έτιχαντ»; Ένας Χάαλαντ αρκούσε για να φέρει την άνοιξη για τη Σίτι, καθώς μέσα σε 13 λεπτά καθάρισε με ντοπιέτα την υπόθεση νίκη (2-1) κι έστησε (ακόμα) ένα δικό του ρεκόρ στην Premier League! Προτού ωστόσο το ματς μετατραπεί σε ακόμα ένα προσωπικό show του Νορβηγού, οι Λονδρέζοι είχαν βάλει φωτιά στο «Έτιχαντ».

Μόλις στο 1΄άλλωστε η Μπρέντφορντ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Σίτι, όταν έπειτα από κακή αντίδραση του Στόουνς ο Ουισά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα απέκτησαν θάρρος με το προβάδισμα και θα μπορούσαν να είχαν βρει και δεύτερο γκολ στο 10΄με σουτ του Κόλινς που εξουδετέρωσε ο Έντερσον. Κι αφού το 0-2 δεν έγινε ποτέ, ακολούθησε μια ακόμα παράταση από τον Χάαλαντ. Αρχικά στο 19΄με υπέροχο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 32΄ολοκλήρωσε την ανατροπή με τσίμπημα της μπάλας από ασίστ του... Έντερσον!

Ένα γκολ μάλιστα που τον έχρισε ρέκορντμαν, αφού έγινε ο πρώτος σε ολόκληρη την ιστορία της Premier League με εννιά γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Στο 69΄μάλιστα ο Νορβηγός άγγιξε το χατ τρικ με προσπάθεια που εξουδετέρωσε ο Φλέκεν, όπως και στο 81΄όταν σημάδεψε με κεραυνό το δοκάρι. Το 2-1 ωστόσο παρέμεν ακέραιο, με το 4/4 να στέλνει τη Σίτι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Έσωσε το βαθμό στο... παρά ένα η Γουέστ Χαμ
Βαθμός στα χασομέρια για τη Γουέστ Χαμ, η οποία με γκολ του Ινγκς στο 90+5΄έσωσε την παρτίδα στην έδρα της Φούλαμ και απέδρασε με την ισοπαλία (1-1). Οι γηπεδούχοι είχαν φροντίσει να ανοίξουν το σκορ από το 24΄χάρη στον Χιμένεθ, διατηρούσαν το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά δέχθηκαν γκολ - μαχαιριά στις καθυστερήσεις. Στο 90+5΄συγκεκριμένα ο Μπόουεν βρήκε τον Ινγκς μέα στην περιοχή και ο τελευταίος με ψύχραιμο τελείωμα έσωσε τον βαθμό για τους Hammers.

Η Λέστερ 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας 

Παρότι έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της Premier League, η Λέστερ έφυγε τελικά με τον έναν βαθμό (2-2) από το «Σέλχαρστ Παρκ». Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Αλεπούδες πήραν το προβάδισμα με τον «αγέραστο» Βάρντι να κάνει μία εντυπωσιακή κούρσα, προτού αδειάσει τον Χέντερσον σκοράροντας σε κενό τέρμα στο 21'. Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους, η Λέστερ βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Μαβιντίντι. Η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Ματετά. Πρωταγωνιστής ο Γάλλος που έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 2-2.

Σπάταλη η Μπράιτον, «στούκαρε» στην Ίπσουιτς
Η Μπράιτον δεν μπόρεσε να κάνει ακόμα καλύτερο το ξεκίνημά της στη σεζόν, αφού γκέλαρε με την Ίπσουιτς εντός έδρας, «κολλώντας» στο 0-0. Οι Γλάροι βέβαια παραμένουν αήττητοι και στην 3η θέση της Premier League, με τους νεοφώτιστους να παίρνουν τον δεύτερο βαθμό τους. Ανώτεροι σε όλο το ματς οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν. Μπαλεμπά, Μιτόμα, Ρούτερ και Γουέλμπεκ βρέθηκαν πολλάκις σε εξαιρετικές θέσεις, όμως άλλοτε αστόχησαν και άλλοτε έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Μούριτς. Είχε δοκάρι με τον Ντέλαπ η Ίπσουιτς στο 55' στη μοναδική καλή της στιγμή στο ματς.


Πηγή: www.gazzetta.g

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr