Super League 1: «Άλωσε» την Τρίπολη ο Ατρόμητος, 2-1 τον Αστέρα υπό το βλέμμα του Μακελελέ - Δείτε τα γκολ

Super League 1: «Άλωσε» την Τρίπολη ο Ατρόμητος, 2-1 τον Αστέρα υπό το βλέμμα του Μακελελέ - Δείτε τα γκολ

Πρώτη νίκη για τους Περιστεριώτες που άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Μανσούρ και έφτασαν στο 0-2 με τον Καρλίτος στο 33' - Μείωσε ο Μπαρτόλο με πέναλτι στο 42' - Είδε το παιχνίδι από τα μπουθ ο Μακελελέ

6309417
Ο Ατρόμητος πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25. Οι Περιστεριώτες έκαναν σοβαρό παιχνίδι στην Τρίπολη και κατάφεραν να επικρατήσουν του Αστέρα AKTOR με 2-1, υπό το βλέμμα του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος ήταν στις εξέδρες.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τους Αρκάδες, οι οποίοι είχαν στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον Στάικο Βεργέτη. Έφτασαν τους πέντε βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και άφησαν τους φιλοξενούμενους στους τέσσερις πόντους.

6309497
Ο Κλοντ Μακελελέ είδε τη νέα του ομάδα και σημείωσε πολλά στο μπλοκάκι του
6309498
Κλείσιμο


Έτσι ξεκίνησαν
Τόσο ο γηπεδούχος Αστέρας AKTOR, όσο και ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος, παρατάχθηκαν με τον ίδιο σχηματισμό, το 4-2-3-1. Για τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος ήταν στα δοκάρια, με τους Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλο, Ντελί και Άλβαρες στην άμυνα. Μούμο και Αλάγκμπε στα χαφ και οι Παλάσιος, Μπαρτόλο, Ρεγκίς πίσω από τον Άνταμ.

Για τους Περιστεριώτες ο Χουτεσιώτης ήταν στην εστία, με τους Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ και Αθανασίου μπροστά του. Ουεντραόγκο - Γκονζάλεθ δίδυμο στη μεσαία γραμμή και οι Μπακού, Μίχορλ και Ουάρντα πίσω από τον Καρλίτος.

Πρωταγωνιστής Καρλίτος, κράτησε ζωντανό τον Αστέρα ο Μπαρτόλο
Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος ο Ντελί έχασε τον Μανσούρ και ο Βραζιλιάνος στόπερ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο.


6309574
6309580
6309576


Στο 18' ο Καρλίτος απέφυγε τον Τριανταφυλλόπουλο και σούταρε άστοχα από δύσκολη διαγώνια θέση. Ο Ισπανός επιθετικός του Ατρόμητου βρήκε το γκολ στο 23'. Ο Παπαδόπουλος βγήκε πολλά μέτρα μακριά από την εστία του για να απομακρύνει μια τυφλή μπαλιά του Αθανασίου, άνοιξε το κοντρόλ, ο φορ του Ατρόμητου έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-2.

Στο 34' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν και τρίτο γκολ. Ο Μπάκου έκλεψε την μπάλα από τον Άλβαρες, έκανε το γύρισμα, ο Ντελί έκανε «τσαφ» και ο Καρλίτος από κοντά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως στο 40' του δόθηκε η ευκαιρία να μειώσει το σκορ. O Παλάσιος έκανε την ντρίμπλα στον Κίνι, ο Ισπανός μπακ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τσιάρας έδωσε με τη μία το πέναλτι. Ο Μπαρτόλο ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-2.

Πάγωσε το ρυθμό και πήρε το τρίποντο ο Ατρόμητος
Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 47' ο Χουτεσιώτης έκανε φανταστική επέμβαση σε πλασέ του Παλάσιος μέσα από την περιοχή και στο 50' ο Άλβαρες πλάσαρε εξ επαφής μετά από τρομερή μπαλιά του Ρεγκίς με το εξωτερικό αλλά ο Χουτεσιώτης τον νίκησε. Ο Ατρόμητος «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 53', όταν ο Καρλίτος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, με μια προσποίηση απέφυγε Μούμο - Άλβαρες και σούταρε άστοχα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, γεγονός που «βόλεψε» τον Ατρόμητο που ήθελε να διαχειριστεί το σκορ. Χαρακτηριστικό πως η επόμενη αξιοσημείωτη φάση έγινε στο 80' όταν ο Χουτεσιώτης έκανε δύσκολη επέμβαση σε εκτός περιοχής σουτ του Καλτσά. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να κρατήσει τους Αρκάδες μακριά από την περιοχή της και έφυγε με το τρίποντο της νίκης.

Αστέρας AKTOR (Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78' Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Αλάγκμπε (46' Τζανδάρης), Μούμο, Μπαρτόλο (72' Τζίμας), Ρεγκίς, Παλάσιος, Άνταμ (60' Καλτσάς)

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλεθ (81' Καλοσκάμης), Μπάκου (81' Βράκας), Μίχορλ (58' Tσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69' Φαν Βέερτ)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες από άνδρες που κατηγορούν τον πρώην CEO της Abercrombie & Fitch για σεξουαλικές επιθέσεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της στη Νέα Σμύρνη

«Θολό» το τοπίο σχετικά τη χρήση πυραύλων Storm Shadow από το Κίεβο μετά τη συνάντηση Μπάιντεν-Στάρμερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης