Davis Cup: Η Σερβία 2-0 την Ελλάδα, περίπατος του Τζόκοβιτς κόντρα στον Ξυλά - Κέρδισε γκέιμ και αποθεώθηκε ο Έλληνας - Βίντεο

Davis Cup: Η Σερβία 2-0 την Ελλάδα, περίπατος του Τζόκοβιτς κόντρα στον Ξυλά - Κέρδισε γκέιμ και αποθεώθηκε ο Έλληνας - Βίντεο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 6-0,6-1 του νεαρού Έλληνα στο Βελιγράδι - Έφαγε ποπ κορν στο κορτ μαζί με την κόρη του μετά τον αγώνα ο Νόλε 

29240245
Παρότι η ανωτερότητά του ήταν ξεκάθαρη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν υποτίμησε τον Γιάννη Ξυλά, δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα και τον κέρδισε σε λιγότερο από μια ώρα, για να κάνει το 2-0 για τη Σερβία επί της Ελλάδας.

Ο 23χρονος Έλληνας αθλητής απέσπασε ένα game από τον κορυφαίο όλων των εποχών και αποθεώθηκε από το σερβικό κοινό!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d465kzjwtjwh)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d464etpszvvl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d46517nz4bh5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d463tkmx5oah)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d464da2a3ell)




Ο Γιάννης Ξυλάς προσπάθησε, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από το ότι βρίσκεται ούτως ή άλλως σε ένα άλλο επίπεδο, δεν έδειξε και την παραμικρή πρόθεση να "χαριστεί" στον Έλληνα τενίστα, παίζοντας πολύ σοβαρά και όντας σε μια αποστολή, όπως πάντα όταν αγωνίζεται για τη Σερβία.

29240247_2
29240240_2
29240248
29240244



Αφοσιωμένος στην αποστολή του λοιπόν, ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων έκανε σε 45 μόλις λεπτά το 2-0 για τους Σέρβους, αφού επιβλήθηκε με 6-0, 6-1 του πρωταθλητή ανδρών Ελλάδος τα 2 τελευταία χρόνια.


Στο μοναδικό game που μπόρεσε να αποσπάσει απέναντι στον θρύλο της Σερβίας ο Ξυλάς, ήταν για να μειώσει σε 5-1 στο 2ο σετ, γνωρίζοντας την αποθέωση και το χειροκρότημα από χιλιάδες φίλους της διοργανώτριας χώρας, που έδειξαν την αθλητική τους παιδεία με αυτή την κίνηση, σε μια πολύ όμορφη στιγμή που σίγουρα θα έχει για να θυμάται ο 23χρονος Έλληνας αθλητής.

Ο Τζόκοβιτς πάντως μετά το παιχνίδι έφαγε ποπ κορν στο κορτ μαζί με την κόρη του Τάρα.



Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα ο Κετσμάνοβιτς επικράτησε του Αριστοτέλη Θάνου με 6-3, 6-3 και έτσι οι Σέρβοι προηγούνται με 2-0 της Ελλάδας, μετά την 1η μέρα των αγώνων στο Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου.

Το tie θα συνεχιστεί αύριο και η Σερβία θα χρειαστεί μια νίκη ακόμα ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Qualifiers του 2025. Στο διπλό, που θα ανοίξει το αυριανό πρόγραμμα στις 14:00 ώρα Ελλάδας, είναι δηλωμένοι για τη σερβική ομάδα οι Τζόκοβιτς - Μεντζένοβιτς και για την Ελλάδα οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Δημήτρης Αζωίδης, ωστόσο αυτό οι συνθέσεις των ομάδων μπορούν να αλλάξουν έως και την τελευταία στιγμή από τους captains.

Πηγή: www.tennisnews.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης