Champions League: Οι κορυφαίες WAGs «κουνούν» το σεντόνι και στην εξέδρα - Βίντεο, φωτογραφίες

Οι 36 ομάδες πέφτουν στη μάχη του νέου Champions League και οι σύζυγοι, σύντροφοι, φιλενάδες των ποδοσφαιριστών ετοιμάζονται για τη δική τους παράσταση στα επίσημα

Έφτασε η ώρα για θέαμα... H League Phase του Champions League ξεκινάει την Τρίτη (17/9), με τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη να αδημονούν να δουν το σεντόνι να κουνιέται και τη νέα βερσιόν του ύμνου να ακούγεται στη διαπασών.

Το ενδιαφέρον όμως δεν συγκεντρώνεται μόνο στις σκληρές μάχες που θα δώσουν οι ομάδες στο γήπεδο.

Τα βλέμματα θα στραφούν και στις κερκίδες με τις WAG's να έχουν την τιμητική τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που θα βρεθούν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους. 

Τατιάνα Τρουμπούλ

Η Τατιάνα Τρουμπούλ είναι το στήριγμα του γκολκίπερ της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2021, αλλά μέχρι τον Ιούνιο του 2022 δεν γνώριζε κανείς για την σχέση τους. Μάλιστα, εκείνο το καλοκαίρι οι δυο τους βρέθηκαν στην Σαντορίνη για τις διακοπές τους. 



Η Τατιάνα είναι Ισπανίδα και τον πρώτο καιρό της σχέσης τους πηγαινοερχόταν στην Αγγλία για χάρη του Ράγια. Πλέον το ζευγάρι μένει μαζί στο Λονδίνο και μοιάζει πολύ ερωτευμένο, με την Ισπανίδα να στηρίζει τον σύντροφό της σε κάθε του βήμα.





Μισέλ Γκέρζιγκ

Η Μισέλ Γκέρζιγκ έχει βάλει γκολ στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2021 και η πρώτη επαφή έγινε μέσω instagram. O 32χρονος γκολκίπερ, που είχε χωρίσει με την πρώτη του σύζυγο, δεν άντεξε... και μόλις τον επόμενο χρόνο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η τελετή έγινε το 2023, με το πρώτο τους παιδάκι να έρχεται στην ζωή τον φετινό Απρίλιο. 




Η Μισέλ έχει γεννηθεί στο Ισραήλ και είναι Εβραία. Ξεκίνησε να εργάζεται σαν μοντέλο σε ηλικία 13 χρονών. Όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στον χώρο της μόδας και να καταταγεί στον στρατό του Ισραήλ, κατέχοντας μια νευραλγική θέση, καθώς ήταν καπετάνιος των πλοίων διάσωσης και είχε 15 στρατιώτες υπό τις οδηγίες της.







Η ίδια, έχοντας πλέον επιστρέψει στο μόντελινγκ, αναφέρεται στην τότε επιλογή της σαν μία πολύ ωραία εμπειρία. 



Είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στη χώρα της και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω της σχέσης της με τον Τιμπό Κουρτουά. Μάλιστα τον Ιούνιο του 2022 είχαν περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη και στην Μύκονο.


Άννα Λεβαντόφσκα

Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι η αρχηγός της οικογένειας του άσου της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2013 και έχουν αποκτήσει μαζί 2 κόρες. 



Η 35χρονη ήταν αθλήτρια του καράτε από 13 χρονών και έως το φινάλε της καριέρας της κέρδισε 38 μετάλλια μερικά εκ των οποίων κατακτήθηκαν σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.



Η Άννα είναι μία δυναμική και πολυάσχολη γυναίκα, αφού πέρα από την καριέρα στο καράτε έχει αποκτήσει πτυχίο διατροφολόγου και έχει το δικό της blog όπου δίνει συμβουλές για αδυνάτισμα. Το 2014 έγραψε και παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο: «Ζήστε υγιείς και δραστήριοι με την Άννα Λεβαντόφσκα».


Η εντυπωσιακή γυναίκα είναι, επίσης, από τα κεντρικά πρόσωπα σε διαφημιστικές καμπάνιες στη χώρα της, ενώ έχει παρουσιάσει και εκπομπή στην τηλεόραση με θέμα τις πολεμικές τέχνες. Τέλος, το 2019 κυκλοφόρησε τα καλλυντικά Phlov.


Είναι το στήριγμα του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και ο άνθρωπος που κρατάει δεμένη την οικογένεια τους και του επιτρέπει να δουλεύει απερίσπαστος για να πετυχαίνει τους στόχους του στα γήπεδα.



Αγκουστίνα Γκαντόλφο 

Η Αγκουστίνα Γκαντόλφο είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του ποδοσφαιριστή της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018, με προξενήτρα την Γουάντα Νάρα, και παντρεύτηκαν το 2023 πρώτα με πολιτικό γάμο στο Μιλάνο και στη συνέχεια με θρησκευτικό στη λίμνη Κόμο. 




Την οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώνουν τα δύο τους  παιδιά, ενώ είναι άλλο ένα ζευγάρι που έχει προτιμήσει την Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές και πιο συγκεκριμένα το 2023.





Η Αγκουστίνα γεννήθηκε στην Παταγωνία και πήγε σε ισπανικό σχολείο, ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά και με  την γυμναστική, ενώ μικρή έπαιζε βόλεϊ.
  

Λάουρα Σέλια Βαλκ

Η Λάουρα Βάλκ είναι η «κρυφή» σύντροφος του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Το ζευγάρι αυτό είναι πολύ φρέσκο και η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, καθώς δεν υπάρχει ούτε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media. Η 25χρονη έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είναι και πρόεδρος σε εταιρεία συμβούλων διαχείρισης social media. 


Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η σχέση τους έχει προχωρήσει και η Λάουρα έχει μετακομίσει μόνιμα πλέον στο σπίτι του Τζoυντ Μπέλιγχαμ στη Μαδρίτη.
 


Γκαμπριέλι Μιράντα 

Η Γκαμπριέλι Μιράντα και ο Έντρικ Φελίπε είχαν μία περίεργη νεανική σχέση, αλλά πλέον έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς αιφνιδιαστικά ανακοίνωσαν την περασμένη Κυριακή ότι παντρεύτηκαν!




Ο 18χρονος που αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης πολύ πριν παντρευτεί, είχε υπογράψει με την σύντροφό του ένα ιδιαίτερο σύμφωνο συμβίωσης. Το συμβόλαιο «αγάπης» όπως το έχουν αναφέρει οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους έχει τους δικούς τους όρους...


Μερικοί από αυτούς είναι «να λένε σ'αγαπω ο ένας στον άλλο σε όλες τις καταστάσεις» και «η απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής εθισμού». Κι αν τυχόν ένας εκ των δύο δεν τηρήσει κάποιον όρο από το συμφωνητικό, στο τέλος του μήνα πρέπει να δώσει στον άλλον ότι του ζητήσει! 


Η Γκαμπριέλι είναι 20 χρονών και εργάζεται ως μοντέλο και influencer στα social media, έχοντας 100.000 ακόλουθους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2023, αλλά κράτησαν κρυφή για λίγους μήνες την σχέση τους. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε πόσο θα κρατήσει ο γάμος και ποιους όρους του συμβολαίου θα... υλοποιήσουν.
 


Λέα Πριντζ

Η Λέα Πριντζ είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του μπακ της Στουτγάρδης, Μίττελστατ. Δεν είναι πολύ καιρό μαζί, γνωρίστηκαν το 2023 και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην αλλαγή του χρόνου 2023-24, ποζάροντας αγκαλιασμένοι μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τη Lea, οι δυο τους ήρθαν σε επαφή αρχικά μέσω Instagram.



Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι influencer με 60.000 ακολούθους και ασχολέιται κυρίως με την μόδα. Επιπλέον, όπως δηλώνει η ίδια, εργάζεται τρεις ημέρες την εβδομάδα στον τομέα της διοίκησης και ως make-up artist στο στούντιο μιας φίλης της.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)


Το ζευγάρι μένει εδώ και λίγο καιρό μαζί στην Στουτγάρδη, ενώ το φετινό καλοκαίρι στις 21 Ιουλίου έγινε και η πολυπόθητη πρόταση γάμου με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουν για τις προετοιμασίες...

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)


Η Λέα αναφέρει συχνά ότι το ποδόσφαιρο έχει γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής της και στηρίζει τον μελλοντικό της άντρα σε κάθε αγώνα με την παρουσία της στο γήπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)


Η ένθερμη υποστηρίκτρια του Μίττελστατ είχε προκαλέσει μάλιστα και αντιδράσεις με ένα σχόλιο που είχε κάνει εν μέσω του Euro 2024. «Πολιτισμικό σοκ», έγραψε για την πόλη του Ντόρτμουντ, «γιατί δεν ήξερα ότι είναι τόσο άσχημα εδώ», συνέχισε. Ο κόσμος της Γερμανίας αντέδρασε δικαιολογημένα στα σχόλιά της, με την ίδια να ανακαλεί λίγη ώρα αργότερα, εξηγώντας ότι το χάος επικρατούσε απλώς στον κεντρικό σταθμό τρένων κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Prinz (@leaprinz)


Σάρα Αρφαουί

Η Σάρα Αρφαουί είναι το άλλο μισό του αρχηγού της Γερμανίας και ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν. 
 


Η όμορφη γυναίκα γεννήθηκε το 1995, στην Νίκαια της Γαλλίας, αλλά σε μικρή ηλικία βρέθηκε στην Ιταλία όπου μεγάλωσε, έχει αλγερινές ρίζες, ενώ αναφέρεται επίσης ότι η μητέρα της ήταν από την Τυνησία. Η 29χρονη εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός. Επίσης, είναι ευρέως γνωστή ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών στην ιταλική τηλεόραση. 


Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2021 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα χρόνο αργότερα στη Δανία, ενώ απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι στις 15 Μαρτίου του 2023. 

Η εντυπωσική τηλεπερσόνα φαίνεται να κάνει κουμάντο στο σπίτι, αλλά και στις αποφάσεις του ποδοσφαιριστή, αφού με λίγο...γκρίνια ο Γκουντογκάν αναγκάζεται να αλλάξει ομάδα. 


Αυτό έγινε την περσινή μεταγραφική περίοδο, όταν ο διεθνής αθλητής αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο Γκουαρντιόλα τον είχε στα πλάνα της ομάδας, αλλά η πόλη της Αγγλίας δεν ήταν στα πλάνα της Σάρα, η οποία πίεζε να μετακομίσουν στην όμορφη Βαρκελώνη. Παρόλα αυτά ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο Μάντσεστερ και τη Σίτι αφού η ομάδα της Βαρκελώνης ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο των 18 εκατ. ευρώ.





Ντάρια Σαβίνα

Η Ντάρια Σαβίνα είναι η εντυπωσιακή αθλητικογράφος που έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βαλέρι Μποντάρ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Σαχτάρ Ντονέτσκ


Η Ντάρια γεννήθηκε το 2001 στο Κίεβο, είναι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, με περάσματα από τα κανάλια «Football» και «Espresso». Επιπλέον, είναι φωτομοντέλο και πρέσβειρα της PUMA. 


Το 2021 ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια και τον ίδιο χρόνο παντρεύτηκαν.
 
Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο και δεν τους επηρεάζει καθόλου που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, ενώ δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.




Ειδήσεις σήμερα

Τσακάλι βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή έξω από τη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες


Μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει από τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του σε δύο μήνες; Τι απαντούν CNN, Sky News και BBC

Shōgun, Bear και Baby Reindeer στους μεγάλους νικητές της βραδιάς των Emmys 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr