Ξυλάς για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς: Είμαι σίγουρος ότι ο Νόβακ μού χάρισε αυτό το γκέιμ, ένιωθε άσχημα για εμένα

Ξυλάς για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς: Είμαι σίγουρος ότι ο Νόβακ μού χάρισε αυτό το γκέιμ, ένιωθε άσχημα για εμένα

Ο Γιάννης Ξυλάς αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι και μίλησε για την εμπειρία ζωής που είχε στο Βελιγράδι

29240240__1__2
Ο Γιάννης Ξυλάς (Νο770 στην παγκόσμια κατάταξη) ηττήθηκε 6-0, 6-1 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς των 24 Grand Slam στον αγώνα της Ελλάδας με την Σερβία για το Davis Cup στο Βελιγράδι. 

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας πήρε ένα γκέιμ, αποθεώθηκε από τους Σέρβους, και εν συνεχεία μίλησε για αυτή τη μοναδική εμπειρία στη συνέντευξη Τύπου. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d464etpszvvl)


Κλείσιμο
«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το έζησα, το λάτρεψα, μακάρι να μπορούσα να πάω καλύτερα. Είμαι λίγο απογοητευμένος με το τένις μου, αλλά ελπίζω αυτή η εμπειρία να μου δώσει κίνητρο για να πάω καλύτερα στο μέλλον, να δω αν μπορώ να φτάσω στη μεγάλη σκηνή. Θα κρατήσω αυτή την εμπειρία για όλη μου τη ζωή».

Για την αποθέωση στην κατάκτηση του μοναδικού του γκέιμ, ο Ξυλάς είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Νόβακ μού χάρισε αυτό το γκέιμ, ένιωθε άσχημα για εμένα! Το χειροκρότημα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό, ένιωσα καλά εκείνη τη στιγμή, ήθελα να κλάψω».

Για την απόδοσή του είπε: «Ήταν λογικό να υπάρχει άγχος, όχι για το αποτέλεσμα. Άγχος για το αν θα μπορέσω να σταθώ στο γήπεδο. Άγχος για το ότι θα έπαιζα μπροστά σε τόσο κόσμο. Στον αγώνα ένιωθα ότι ήμουν μια ταχύτητα πίσω, νομίζω ότι φαινόταν. Μόνο σε δύο ή τρία γκέιμ ένιωθα καλά στο γήπεδο, τα υπόλοιπα έφευγαν γρήγορα. Ήταν, πάντως, απίστευτη εμπειρία, θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό».

«Αυτή τη στιγμή τελειώνω το μεταπτυχιακό μου, παίζω κολεγιακό τένις στις ΗΠΑ. Στόχος μου είναι να τελειώσω στους καλύτερους 20 στις ΗΠΑ και μετά να παίξω επαγγελματικά και να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται, στο ταβάνι μου. Θεωρώ ότι μπορώ να μπω στο Top 100».

Πηγή: www.sdna.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες από άνδρες που κατηγορούν τον πρώην CEO της Abercrombie & Fitch για σεξουαλικές επιθέσεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της στη Νέα Σμύρνη

«Θολό» το τοπίο σχετικά τη χρήση πυραύλων Storm Shadow από το Κίεβο μετά τη συνάντηση Μπάιντεν-Στάρμερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης