Super League: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ – Οι μεταδόσεις της ημέρας

Ο Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 18:30 στο Καραϊσκάκη, με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει για το αν θα δώσει χρόνο στους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Γουίλιαν, ενώ απών θα είναι ξανά ο Ρέτσος και ο Μασούρας

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League έφτασε, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 20:30 (Novasports Prime) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ, που διατηρεί το απόλυτο στο πρωτάθλημα, στοχεύει να αφήσει τον αντίπαλο οκτώ βαθμούς πίσω, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του από πέρυσι. Με απουσία τον Μπράντον στην επίθεση, η ομάδα του Λουτσέσκου επικεντρώνεται στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με πίεση για θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχει ξεκινήσει δύσκολα τη φετινή χρονιά, όπως φάνηκε στην ισοπαλία με την Καλλιθέα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να βελτιώσει την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας του, η οποία παραμένει χωρίς τον Μπάλντοκ. Η ήττα θα αφήσει τον Παναθηναϊκό μακριά από την κορυφή.

Στις 20:30 (Cosmote Sport 1 HD), ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί έρχονται από τη νίκη επί του Βόλου, ενώ ο Άρης προέρχεται από ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός, επίσης αήττητος, θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 18:30 (Cosmote Sport 2 HD) στο Καραϊσκάκη, με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει για το αν θα δώσει χρόνο στους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Γουίλιαν, ενώ απών θα είναι ξανά ο Ρέτσος και ο Μασούρας.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός στις 16:30 (Novasports Prime), ενώ αύριο η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince - Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς - Πού θα βρέξει σήμερα

Ιωάννης Διώτης: Πέθανε ο εισαγγελέας που συνέβαλλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr