Λιονέλ Μέσι: Επέστρεψε μετά από δύο μήνες με δύο γκολ και μία ασίστ - Βίντεο

Λιονέλ Μέσι: Επέστρεψε μετά από δύο μήνες με δύο γκολ και μία ασίστ - Βίντεο

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Φιλαντέλφεια Γιούνιον ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της Αργεντινής

messi

Το πρώτο του παιχνίδι μετά από δύο μήνες απουσίας εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο έπαιξε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της Αργεντινής και back-to-back νικητής στα τελευταία Copa America (στον τελικό του οποίου είχε αποκομίσει τον τραυματισμό του) ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Ίντερ Μαϊάμι και έβγαλε όλο το 90λεπτο έχοντας τεράστια συνεισφορά στη νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στη Φιλαντέλφια Γιούνιον.

Η ομάδα από τη Φίλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά το παλιοπαρεάκι από τη Βαρκελώνη, Μέσι και Λουίς Σουάρες - Τζόρντι Άλμπα, έβγαλε εις πέρας το σχετικά εύκολο έργο της ανατροπής για την πρωτοπόρο της ανατολικής περιφέρειας του MLS (62β. σε 28 ματς).

Σουάρες και Άλμπα έδωσαν από μία ασίστ έκαστος στον Μέσι κι εκείνος ανταπέδωσε στον πρώτο με ασίστ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το 3-1 του Σουάρες οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας, για να κάνουν το 2-2.







Κουρασμένος δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο οκτάκις νικητής της Χρυσής Μπάλας, που δεν την... πάλεψε με την υγρασία. «Είμαι λιγάκι κουρασμένος εξαιτίας της υγρασίας και της ζέστης του Μαϊάμι. Ανυπομονούσα, όμως, να ξαναπαίξω μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και αξίζουμε την πρώτη θέση», ανέφερε πιο συγκεκριμένα.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την Ίντερ Μαϊάμι και η 9η στα 10 τελευταία ματς του MLS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης