Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι για την 11άδα με τον Παναιτωλικό, πρώτη συμμετοχή σε αποστολή για τον Γουίλιαν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και έχει ήδη σχεδιάσει τα πλάνα του

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων επιστρέφει στις υποχρεώσεις του σε σχέση με το Πρωτάθλημα της Super League 1 για να αντιμετωπίσει στο γήπεδό του τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής.

Στην αποστολή που έχει ανακοινώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκονται οι Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Εσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν και Γιάρεμτσουκ.

Προφανώς σε αυτήν την αποστολή δεσπόζει το γεγονός ότι μπήκαν αποστολή οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα, που είναι σαφές ότι δεν αναμένεται να είναι βασικοί και είναι αμφίβολο εάν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Σε σχέση με τη διάταξη του Ολυμπιακού η εκτίμηση που υπάρχει είναι πώς θα είναι σχεδόν ίδια με αυτήν του εκτός έδρας αγώνα του με τη Λαμία, που ήταν ως εξής: ο Τζολάκης ήταν ο βασικός πορτιέρε, στην άμυνα ο Μεντιλίμπαρ είχε τους Πιρόλα και Ντόι ως στόπερ και Ορτέγα και Ροντινέι στα 2 άκρα.

Στο κέντρο ήταν οι Εσε, Στάμενιτς και μπροστά ο Τσικίνιο, στα 2... φτερά της επίθεσης οι Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς και μπροστά ο Ελ Καμπί. Σε επίπεδο προσώπων μία πιθανή αλλαγή είναι ο Κάρμο να ξεκινήσει βασικός στο κέντρο της άμυνας αντί του Πιρόλα ή του Ντόι.

Θεωρείται δύσκολο να προκύψουν πολλές αλλαγές σχετικά με την προαναφερθείσα 11άδα για έναν αγώνα όπου ο Βάσκος τεχνικός έχει ήδη χτυπήσει... καμπανάκι στους παίκτες του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr