Super League 1: Γκέλα για τον Ολυμπιακό, 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη - Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει τη μαζική άμυνα του Παναιτωλικού - Πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 3 νίκες για την ομάδα του Πειραιά - Ντεμπούτο για Ολιβέιρα και Γουίλιαν - Μετάδοση από Cosmote Sport 2

Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αγρινιώτες έβαλαν - χωρίς ουσιαστικά να ζοριστούν ιδιαίτερα - φρένο στο «απόλυτο» ξεκίνημα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αποσπώντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά.






Το πρώτο 20λεπτο ήταν αναγνωριστικό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά τα «καναρίνια» να αμύνονται επιτυχώς.

Μάλιστα, απείλησαν και πρώτα, στο 11’, με το άστοχο διαγώνιο πλασέ του Χάρη Μαυρία. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σαντιάγκο Έσε σούταρε μέσα από την περιοχή στην αγκαλιά του Λούκας Τσάβες, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου - με εξαίρεση μια κεφαλιά του Τσικίνιο (40’) κι ένα σουτ του Κρίστοφερ Βέλντε (44’).

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός πλησίασε σε δυο περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ: αρχικά όταν ο Μαυρίας στο 40’ έκανε το βολέ μετά από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Κι εν συνεχεία με την άστοχη κεφαλιά του Γιάννη Μπουζούκη (43’), έπειτα από τη σέντρα του Πέδρο Τορεχόν, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες κι επιθετικά να αναλώνεται σε σέντρες - το κοντέρ σταμάτησε στις 68.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα μπορούσε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (47’, 54’, 57’) να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Κι αφού ο χρόνος κυλούσε δίχως κάτι καλό, ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές, με τους Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς, στο 66’ με κεφαλιά και στο 69’ με σουτ δεν μπόρεσε να βρει στόχο, με τους Πειραιώτες να κλείνουν τον Παναιτωλικό στα καρέ του.

Το δυνατό σουτ του Ροντινέι με το αριστερό στο 73’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσάβες ενώ αυτό του Ολιβέιρα στο 86’ έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Πιο σπουδαία στιγμή αυτή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ελ Κααμπί να αστοχεί στην κεφαλιά-ψαράκι που επιχείρησε ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρτίνς αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί σουτ που επιχείρησε.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό βαθμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον Ολυμπιακό να περιμένει τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για να δει πού θα βρίσκεται στο φινάλε της αγωνιστικής.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Μαυρίας, Λιάβας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Μαρτίνς, Ροντινέι (82’ Κοστίνια), Ελ Κααμπί, Έσε, Τσικίνιο (61’ Γιάρεμτσουκ), Ορτέγκα, Πιρόλα (61’ Κάρμο), Στάμενιτς (61’ Ολιβέιρα), Βέλντε (61’ Γουίλιαν), Ντόη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (76’ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης (76’ Λαχούντ), Μπελεβώνης (69’ Μιγκέλ), Ντίαζ (61’ Ρόα), Λομόνακο (76’ Μάιντεβατς).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr