Αποθέωση για την Ελλάδα από τον Τζόκοβιτς: Την αγαπώ όπως κάθε Σέρβος πολίτης, ελπίζω να έρθω σύντομα

Αποθέωση για την Ελλάδα από τον Τζόκοβιτς: Την αγαπώ όπως κάθε Σέρβος πολίτης, ελπίζω να έρθω σύντομα

Στο περιθώριο των αγώνων της Σερβίας με την Ελλάδα για το Davis Cup ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τη χώρα μας αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά

29240241
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παίζοντας σε 2 από τους 3 αγώνες οδήγησε τη Σερβία στο 3-0 επί της Ελλάδας στους αγώνες του Davis Cup που διεξήχθησαν στο Βελιγράδι.

Ο Νόλε επικράτησε 6-0,6-1 του Γιάννη Ξυλά και ως ντουέτο με τον Χάμαντ Μετζέντοβιτς επικράτησαν με 6-3, 3-6, 6-3 του Πέτρου Τσιτσιπά και του Αριστοτέλη Θάνου στο διπλό. 

Ο κορυφαίος τενίστας με τα 24 Grand Slam μίλησε στο SDNA για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Ελλάδα. 

Για τον Τσιτσιπά είπε: «Είναι  παίκτης του top-5 και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια, κέρδισε φέτος και το Μόντε Κάρλο που είναι 1000άρι. Το θέμα, λοιπόν, είναι να καταλάβει πώς να βρει κυρίως πνευματικά την ισορροπία.

Δεν ξέρω τι ακριβώς περνάει, αλλά νομίζω ότι έχει την δυνατότητα και την ποιότητα για να κερδίσει Grand Slam. Έχει ήδη παίξει σε δύο τελικούς, απέναντί μου και τις δύο φορές. Του εύχομαι τα καλύτερα και είναι κρίμα που δεν είναι εδώ, γιατί και ο κόσμος της Σερβίας είχε ενθουσιαστεί που θα τον έβλεπε live. Είναι εδώ ο αδερφός του, όμως, και θα παίξουμε μαζί στο διπλό».

Για την Ελλάδα σημείωσε: «Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης! Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης. Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Όποτε συναντάω Έλληνα οπουδήποτε στον κόσμο, πάντα υπάρχει αυτή τη σύνδεση. Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου. Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει! Σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα για τους Έλληνες».


Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης