Αλίσα Λέμαν: Κάνω την ίδια δουλειά με τον Ντάγκλας, παίζουμε στην ίδια ομάδα αλλά εγώ παίρνω 100 φορές λιγότερα χρήματα

Αλίσα Λέμαν: Κάνω την ίδια δουλειά με τον Ντάγκλας, παίζουμε στην ίδια ομάδα αλλά εγώ παίρνω 100 φορές λιγότερα χρήματα

Η Ελβετίδα αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται όπως και ο σύντροφός της, στη Γιουβέντους εξέφρασε το παράπονό της για τα χρήματα που δίνονται στο γυναικείο ποδόσφαιρο σε σχέση με το ανδρικό

alisha_leman
Η Αλίσα Λέμαν και ο Ντάγκλας Λουίζ έγιναν το πρώτο ζευγάρι που πήρε μαζί μεταγραφή στην ίδια ομάδα, αφού και οι δύο αγωνίζονται πλέον στην Γιουβέντους. Η 25χρονη ποδοσφαιρίστρια σε πρόσφατές δηλώσεις της όμως εξέφρασε το παράπονο που έχει για τα χρήματα που δίνονται για τις γυναίκες στο άθλημα. 



Κλείσιμο


«Κάνω την ίδια δουλειά με τον Ντάγκλας, παίζουμε στην ίδια ομάδα αλλά εγώ παίρνω 100 φορές λιγότερα χρήματα. Δεν είναι δίκαιο. Είναι κάτι που με επηρεάζει, επειδή είμαι γυναίκα...», είπε η Αλίσα. 


Γεγονός είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πιο υποβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα από το αντρικό. Γι'αυτό τον λόγο και η Λέμαν εξέφρασε την δυσαρέσκια της για την τεράστια διαφορά που έχουν στον μισθό εκείνη και ο σύντροφός της. 

Παρ'όλαυτα ο Ντάγκλας και η Αλίσα φαίνονται να είναι πολύ καλά μαζί και να μην τους επηρεάζουν οι εξωτερικοί παράγοντες.
 

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε που και αγωνίζονταν στην Άστον Βίλα. Η Γιουβέντους έκανε διπλή πρόταση στο ζευγάρι και έτσι μετακόμισαν μαζί στο Τορίνο. 

Μάλιστα, η Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που έχει 17 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι παίκτρια στον κόσμο κατέκτησε τον προηγούμενο μήνα τον πρώτο της τίτλο με τη «Μεγάλη Κυρία» στο διεθνές Κύπελλο γυναικών που διεξήχθη στο Λούισβιλ του Κεντάκι των ΗΠΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης