Ινδονησία: Ποδοσφαιριστής έβγαλε νοκ άουτ διαιτητή μετά από ανύπαρκτο πέναλτι - Δείτε βίντεο

Ινδονησία: Ποδοσφαιριστής έβγαλε νοκ άουτ διαιτητή μετά από ανύπαρκτο πέναλτι - Δείτε βίντεο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Αθλητισμού μετά από ανύπαρκτο πέναλτι που έδειξε ο διαιτητής - Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με φυλάκιση, αλλά η Ομοσπονδία προανήγγειλε έρευνα για στήσιμο του αγώνα από τον διαιτητή

Bouketo2
Στην πόλη Πάλου, πρωτεύουσα της κεντρικής επαρχίας Σουλαουέσι της Ινδονησίας, φιλοξενήθηκε μια μεγάλη αθλητική γιορτή στο πλαίσιο της Εθνικής εβδομάδας αθλητισμού, η οποία ωστόσο στιγματίστηκε από τα όσα συνέβησαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Στον προημιτελικό όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες οι Σουλτένγκ Σουλαουέσε με την Μπάντα Άτσε, οι ποδοσφαιριστές της πρώτης είχαν φρικτά παράπονα από τον διαιτητή Έκο Άγκους Σουγκιάρτο.

Κι αυτό γιατί αφού τους έδωσε τρεις κόκκινες κάρτες, υπέδειξε 13 λεπτά καθυστερήσεων και λίγο πριν το φινάλε έδωσε κι ένα... ανύπαρκτο πέναλτι!

Κλείσιμο


Με το που έδειξε την άσπρη βούλα στη βουτιά του επιθετικού, ο αμυντικός της Σουλτένγκ Μοχάμεντ Ρίζκι Σαπούτρα, χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα κινήθηκε προς τον διαιτητή και μ' ένα δεξί... ντιρέκτ τον ξάπλωσε στο έδαφος.

Ο διαιτητής έφυγε από το γήπεδο με ασθενοφόρο, ωστόσο ο αγώνας συνεχίστηκε με τον 4ο διαιτητή να τον αντικαθιστά, αλλά τελικά είχε άδοξο φινάλε...

Λίγο αργότερα δόθηκε νέο πεναλτι με το οποίο η Άτσε ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση, ωστόσο εκεί η Σουλτένγκ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

Αντιδράσεις σε όλη τη χώρα και παρέμβαση της Ομοσπονδίας
Την επομένη του αγώνα η Σουλτένγκ ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της, αλλά με το βίντεο της επίθεσης να κάνει το γύρο του κόσμου η τιμωρία του αναμένεται να είναι παραδειγματική, ωστόσο στο κάδρο έχει μπει και ο διαιτητής.

«Η επίθεση στον διαιτητή ήταν μια εγκληματική ενέργεια και θα έχει τις ανάλογες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά ο Έρικ Τοχίρ (άλλοτε ιδιοκτήτης της Ίντερ) και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, δίνοντας ωστόσο και μια άλλη διάσταση στο θέμα.

«Υπάρχουν ενδείξεις για χειραγώγηση του αγώνα και εφόσον αυτό αποδειχθεί οι ένοχοι θα αποκλειστούν δια βίου από το ποδόσφαιρο. Είναι άλλο η επίθεση στον διαιτητή κι άλλο τα όσα έκανε ο διαιτητής στη διάρκεια του αγώνα».

Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης