Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεκλέχθηκε θριαμβευτικά στην προεδρία της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεκλέχθηκε θριαμβευτικά στην προεδρία της ΕΟΚ

O Bαγγέλης Λιόλιος θα συνεχίσει για μία ακόμη θητεία ως πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς στις σημερινές αρχαιρεσίες πήρε το εντυπωσιακό 77% έναντι 23% του αντιπάλου του Παναγιώτη Φασούλα

6267910
Θριαμβευτής ο Βαγγέλης Λιόλιος στις εκλογές της ΕΟΚ και συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας (έως τον Σεπτέμβριο του 2028). Ο συνδυασμός του επικράτησε εύκολα στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα με το εντυπωσιακό 77-23. Συνολικά ψήφισαν 775 σωματεία (από τα 793 που είχαν δικαίωμα συμμετοχής) και τα 595 έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη νυν διοίκηση, τα 172 στήριξαν τον Φασούλα, ενώ οκτώ ψήφισαν λευκό.

Ekloges1


Είχαμε αύξηση κατά περίπου 27% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2021, τότε που είχαν ψηφίσει 610 σωματεία. Από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το Μπάσκετ», εκλέχθηκε μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ θέση παίρνει και ως ανεξάρτητος ο Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι όλα από τον συνδυασμό του Λιόλιου εκτός φυσικά από τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ (Γαλατσόπουλος, Λεπενιώτης, Ντίνος), τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης) και τον αντίστοιχο του ΠΣΑΚΚ (Λίνος Χρυσικόπουλος).

Πρώτος σε ψήφους για το ΔΣ ήταν ο Δήμος Ντικούδης. Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Ekloges3
Ekloges2
Ekloges2
Ekloges3


Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης