Μεντιλίμπαρ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: Να συγχαρούμε τον αντίπαλο, κλείστηκε καλά και μας δυσκόλεψε

Μεντιλίμπαρ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: Να συγχαρούμε τον αντίπαλο, κλείστηκε καλά και μας δυσκόλεψε

Ο προπονητής τους Ολυμπιακού στάθηκε και στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του

6310547
Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον διαβασμένο Παναιτωλικό και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d471tr4t9tt5)


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού για την αγωνιστική της εικόνα ενώ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στα επόμενα ματς.

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ 

Κλείσιμο
«Καταρχήν θέλουμε να συγχαρούμε τον αντίπαλο για την πάρα πολύ καλή άμυνα που έπαιξε σήμερα. Κλείστηκαν πάρα πολύ καλά πίσω, μας δυσκόλεψαν πολύ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να μπούμε από τα άκρα και έτσι προσπαθήσαμε με σέντρες να απειλήσουμε.

Οι σέντρες που κάναμε δεν ήταν καλές, δεν καταφέραμε καθόλου να απειλήσουμε με αυτό τον τρόπο και τις λίγες φορές που προσπαθήσαμε να σουτάρουμε από μακριά, επίσης τα σουτ δεν ήταν καλά.

Ξέρουμε πως έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης όμως πρέπει να πούμε πως κάναμε και κάτι καλό σήμερα.

Παρότι που ο αντίπαλος όταν κλείνεται έτσι έχει την ευκαιρία να βγει σε μία αντεπίθεση και να σε βλάψει, δεν δώσαμε καμία τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο. Υπό αυτή την έννοια η άμυνάς μας ήταν πολύ καλή και είναι επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».



Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης