Λουτσέσκου: Χαρούμενος από την εμφάνιση, λυπημένος από το αποτέλεσμα - Δείτε βίντεο

Λουτσέσκου: Χαρούμενος από την εμφάνιση, λυπημένος από το αποτέλεσμα - Δείτε βίντεο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος για την ισοπαλία που έφερε ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά χαρούμενος για την συνολική παρουσία της ομάδας

6311259
Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και είναι λυπημένος για το ότι δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά χαρούμενος για την συνολική εμφάνιση. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα με ποιότητα και είναι από τις κορυφαίες στη χώρα. Μετανιώνω που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς. Ιδιαίτερα όταν έχεις ευκαιρίες μπροστά σου πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.

Κλείσιμο
Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κλείσαμε χώρους, κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο.

Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε στα τελευταία 16 μέτρα του γηπέδου την ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είμαι από τη μία χαρούμενος από τη συνολική παρουσία και από την άλλη λυπημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».



«Είμαι τρελαμένος με τις δύο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε δράσει διαφορετικά»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d474tztyb4gp)


Λίγο αργότερα ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Αυτά συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Τι μπορώ να πω περισσότερο; Εμείς παίξαμε πολύ καλύτερα, τους πιέσαμε. Δεν τους αφήσαμε να μας πιέσουν. Έχουν πολύ καλή ομάδα. Αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε καθώς χάσαμε τρείς ευκαιρίες. Είμαι τρελαμένος με δύο φάσεις, μία σε κάθε ημίχρονο εκεί όπου θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δεν την αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να αναπτυχθεί. Χρειαζόμασταν το πνευματικό επίπεδο εκεί όπου θα έπρεπε να είχαμε τον κατάλληλο παίκτη στην κατάλληλη θέση. Ακόμη πρέπει να αναφέρω ότι έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι. Εάν γίνουν κάποια τελειώματα, αυτό είναι διαφορετικό. Είχαμε συζητήσει ότι ο Παναθηναϊκός θα λειτουργήσει με τον τρόπο που ενήργησε. Όμως είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών μου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όμως το αρνητικό της βραδιάς, είναι ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Παναθηναïκό που ήταν του χεριού μας».

Για τον Τισουντάλι μπορείτε να μας πείτε, ποια είναι η κατάσταση του; Ο Τσάλοβ αισθάνεται μεγάλη πίεση εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει σκοράρει;
«Ο Τισουντάλι είχε ένα πρόβλημα μετά την τελευταία προπόνηση. Θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν είναι όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η διαθεσιμότητά του, για αυτό το παιχνίδι θα ήταν για 10 – 15 λεπτά. Όσο για τον Τσάλοφ χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα. Παίζει σε μία διαφορετική λίγκα, χρειάζεται να έχει αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη. Πρέπει να είναι περισσότερο ήρεμος. Είναι θέμα προσαρμογής του. Πρέπει να σκεφτούμε πως αγωνιζόταν και που αγωνίζονταν».

Ποια η ενημέρωση που μπορείτε να μας δώσετε για κάποιους παίκτες, όπως ο Κόλει, ο Μπακαγιόκο και ο Γκόμες;
«Επιτέλους τελείωσαν οι μεταγραφές. Πρέπει να έχετε υπομονή. Για να περιμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι θέμα προσαρμογής για κάθε παίκτη που ήρθε. Θα δούμε στην πορεία. Θα βαδίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως είχαμε αναφέρει. Ο Κόλεϊ προπονήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη. Θα δούμε πως θα παίξει σταδιακά με την ομάδα. Είναι πάντως παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα. Ίσως με τον Βόλο πάρουν κάποιοι παίκτες λεπτά συμμετοχής. Για τον Μπακαγιόκο ίσως να μην τον είχαμε στην αποστολή. Είδα όμως κάποια στοιχεία στην τελευταία προπόνηση που με έπεισαν να τον χρησιμοποιήσω στην αποστολή. Όσο για τον Γκόμες, έχει την λιγότερη εμπειρία σε σύγκριση με τους άλλους. Όμως έχουμε τον Μπάμπα με την πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα βαδίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να πάρουμε το μέγιστο για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θα πρέπει να πηγαίνουμε με το μέγιστο που μπορούμε».

Ειδήσεις σήμερα:

My Style Rocks: Ποιες είναι οι 8 fashionistas που μπαίνουν την πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα

Δένδιας: Αλλαγές στην εφεδρεία με την «Ατζέντα 2030»

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης