Γιούλια Σαμπαλένκα: Η μητέρα της διάσημης τενίστριας άναψε φωτιές με τη φωτογραφία της από την αθηναϊκή ριβιέρα

Γιούλια Σαμπαλένκα: Η μητέρα της διάσημης τενίστριας άναψε φωτιές με τη φωτογραφία της από την αθηναϊκή ριβιέρα

Η εντυπωσιακή μητέρα της Αρίνα Σαμπαλένκα δημοσίευσε φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές της στην Ελλάδα και τα σχόλια πήραν... φωτιά

sabalenka_2xr
Η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα στο US Open, όταν κέρδισε την Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό και έτσι έφτασε στον τρίτο τίτλο Grand Slam της καριέρας της.


Μετά τον θρίαμβο της στη Νέα Υόρκη ήρθε διακοπές στην Ελλάδα σε πολυτελές ξενοδοχείο της αθηναϊκής ριβιέρα, κάτι που είχε κάνει και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο φετινό Roland Garros. Ωστόσο αυτή τη φορά την... υποδέχθηκε η μητέρα της Γιούλια, που είχε έρθει λίγες ημέρες νωρίτερα και η οποία προκάλεσε «αναστάτωση» στον ανδρικό πληθυσμό με μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Κλείσιμο

«Οικογένεια» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι, λαμβάνοντας στα σχόλια πολλά κομπλιμέντα. Κάποιος, μάλιστα, έγραψε ότι δείχνει καλύτερη από την κόρη της.


Κάποιοι άλλοι ήταν πιο... διακριτικοί τονίζοντας πως «είσαι όμορφη όπως η κόρη σου, Αρίνα», ενώ δεν έλειψαν και οι υπερβολές του στιλ «έτσι μοιάζει η τελειότητα».


Ο λογαριασμός της Γιούλια Σαμπαλένκα στο Instagram έχει 9.000 ακόλουθους, και της αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της.

Τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την κατάκτηση του Australian Open, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αρίνα μίλησε σε συνέντευξή της στη Vogue για τον ρόλο των γονιών της στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αποφασιστικότητάς της, επιβεβαιώνοντας την στενή σχέση των δύο γυναικών. 

Βέβαια η Αρίνα πέρα από τις διακοπές δεν ξεχνά και το τένις καθώς πόσταρε στον δικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από την προπόνηση που έκανε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Arina_stories

 

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης