Ραλφ Σουμάχερ: Ο σύντροφός του απάντησε στα επικριτικά σχόλια της πρώην συζύγου του Γερμανού πιλότου

Ραλφ Σουμάχερ: Ο σύντροφός του απάντησε στα επικριτικά σχόλια της πρώην συζύγου του Γερμανού πιλότου

Ο νέος σύντροφος του άλλοτε οδηγού της Formula 1 αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, Κόρα, δεν γνώριζε τη σχέση των δύο ανδρών

29011550
Οι... κραδασμοί από την αποκάλυψη του Ραλφ Σουμάχερ ότι είναι γκέι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς για πρώτη φορά πήρε θέση και ο Ετιέν Μπουσκέ-Κασάν.

O νέος σύντροφος του Γερμανού αποκάλυψε ότι ο πρώην σταρ της Formula 1 είναι «απογοητευμένος» από την πρώην σύζυγό του, αφού στις τελευταίες δηλώσεις της εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τη σχέση τους, αλλά και για το γεγονός ότι ο σύζυγος της ήταν ομοφυλόφιλος.


Κλείσιμο
Ο πρώην οδηγός της Williams και αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος τον περασμένο Ιούλιο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Γάλλο μάνατζέρ του, Ετιέν Μπουσκέ-Κασάν, όπου το ζευγάρι φαίνεται αγκαλιασμένο πάνω σε ένα σκάφος.


Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο 49χρονος Σουμάχερ έλαβε πλήθος θετικών μηνυμάτων, ωστόσο, η αντίδραση της πρώην συζύγου του, Κόρα, μερικές εβδομάδες αργότερα δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι «αισθάνθηκε χρησιμοποιημένη» και ότι «σπατάλησε τα καλύτερά της χρόνια», συμπληρώνοντας ότι δεν είχε ενημερωθεί για τη σχέση του Ραλφ με τον Ετιέν.

Ο τελευταίος όμως μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση των δύο ανδρών αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Κόρα.

«Νόμιζα ότι είχαμε καλή σχέση με την Κόρα. Όταν ήρθε, με ρώτησε: "Είστε μαζί; Κοιμάστε μαζί;"
Της απάντησα: "Ναι, φυσικά. Είμαστε μαζί. Είμαστε ζευγάρι."
Και ήταν χαρούμενη για εμάς. Όλα ήταν καλά, ήταν μια υπέροχη εβδομάδα με την Κόρα.
Γι' αυτό είμαι τώρα απογοητευμένος», δήλωσε ο νυν σύντροφος του Σουμάχερ  σε συνέντευξή του στο RTL.



Η Κόρα δήλωσε τον Αύγουστο ότι είχε πληροφορηθεί τη σχέση των δύο ανδρών μέσω των social media και πιστεύει ότι ο Ραλφ την είχε χειραγωγήσει ψυχολογικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.



Ο Ετιέν ανέφερε επίσης τον δισταγμό του για την απόφαση του Ραλφ να ανακοινώσει την ομοφυλοφιλία του, αλλά πρόσθεσε ότι υποστήριξε τον σύντροφό του καθ' όλη τη διάρκεια και ότι «αγαπά τα πάντα» στον πρώην οδηγό της Formula 1.

Ειδήσεις σήμερα

Τσακάλι βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή έξω από τη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες


Μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει από τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του σε δύο μήνες; Τι απαντούν CNN, Sky News και BBC

Shōgun, Bear και Baby Reindeer στους μεγάλους νικητές της βραδιάς των Emmys 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης