Τα σοβαρά παράπονα του Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες του: «Άλλα είπαμε και δουλέψαμε, άλλα κάναμε!»

Τα σοβαρά παράπονα του Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες του: «Άλλα είπαμε και δουλέψαμε, άλλα κάναμε!»

Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε... γκάζια στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού και μετά το πέρας του ματς

MixCollage-27-Aug-2024-12-06-AM-4189

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξέφρασε έντονα παράπονα προς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το ματς, το οποίο έληξε 0-0 στο φαληρικό γήπεδο, δεν ικανοποίησε τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος εμφανίστηκε εξαιρετικά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα είπε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ξεχώρισαν το βράδυ της Κυριακής μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Πριν από τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών βέβαια τα δικά του παράπονα είχε εκφράσει ξεκάθαρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d471tr4t9tt5)



Από το ημίχρονο κιόλας ο Βάσκος κόουτς τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του πώς δεν είναι εικόνα Ολυμπιακού αυτή. Όπως σοβαρά παράπονα είχε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο φαληρικό γήπεδο. «Ξεκάθαρα αυτή δεν είναι εικόνα που μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα».

Άλλα είπαμε και δουλέψαμε και είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάναμε», έλεγε ο Μεντιλίμπαρ που δεν στεκόταν μόνο στην ταχύτητα με την οποία δεν αναπτύχθηκε ο Ολυμπιακός επιθετικά αλλά και στις σέντρες που έκαναν... ασταμάτητα οι παίκτες του που ήταν και ανεπιτυχείς. Από την άλλη είναι πιθανό αυτό το αγωνιστικό... πάθημα ίσως γίνει ένα καλό μάθημα για τον Ολυμπιακό.

Πηγή:gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τσακάλι βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή έξω από τη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες


Μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει από τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του σε δύο μήνες; Τι απαντούν CNN, Sky News και BBC

Shōgun, Bear και Baby Reindeer στους μεγάλους νικητές της βραδιάς των Emmys 2024

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης