Η Ρεάλ αναβάλλει όλες τις συναυλίες στο Μπερναμπέου λόγω... ηχορύπανσης!

Η Ρεάλ αναβάλλει όλες τις συναυλίες στο Μπερναμπέου λόγω... ηχορύπανσης!

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων που μένουν στα πέριξ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ανάγκασαν τη διοίκηση της Ρεάλ να αλλάξει τον προγραμματισμό που αφορά τις εκδηλώσεις στο γήπεδο της

Taylor_Swift_santiago
Τη σεζόν 2023-2024 η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολλούς λόγους για να χαμογελά... Κατέκτησε το πρωτάθλημα, πήρε ένα ακόμη Champions League και είδε το νέο της γήπεδο να εξελίσσεται σε πραγματικό χρυσωρυχείο!

Το ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου προσέφερε στα ταμεία της «Βασίλισσας» περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ (για πρώτη φορά είχε τέτοια έσοδα) με το νούμερο αυτό να οφείλεται εν πολλοίς και στις συναυλίες που φιλοξενήθηκαν εκεί. Αρκεί να θυμίσουμε ότι από τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στα τέλη Μαΐου η Ρεάλ πήρε μόνο 9 εκατομμύρια για την παραχώρηση του γηπέδου.

Σήμερα όμως οι μερένγκες ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά ότι όλες οι συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για το τέλος της χρονιάς θα μετατεθούν για άλλες ημερομηνίες, ενώ μία αναβάλλεται οριστικά.

Ο λόγος πίσω απ' αυτή την ξαφνική απόφαση έχει να κάνει με τις εργασίες που θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να βελτιωθεί η ηχομόνωση του σταδίου!

Κλείσιμο
«Αυτή η απόφαση αποτελεί μέρος του συνόλου των μέτρων που λαμβάνει ο σύλλογος ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη διάρκεια των συναυλιών θα τηρείται αυστηρά η ισχύουσα δημοτική νομοθεσία», εξήγησε μεταξύ άλλων ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζοντας λίγο το τοπίο.

Βλέπετε ο «Σύλλογος Θιγόμενων Κατοίκων του Μπερναμπέου» (;), ο οποίος δημιουργήθηκε την περίοδο ανακατασκευής του γηπέδου, έχει μηνύσει τον Ρεάλ Μαδρίτης για περιβαλλοντικό έγκλημα λόγω του υπερβολικού θορύβου και των κραδασμών από τις συναυλίες που φιλοξενούνται στο γήπεδο.

Κι απ' οτι φαίνεται οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι κατάφεραν να πάρουν κάποια προσωρινή διαταγή από ισπανικόπ δικαστήριο με τη διοίκηση της Ρεάλ να καλείται να βρει λύση προκειμένου να μην χάσει αυτήν την τεράστια πηγή εσόδων.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης