Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ - Δείτε βίντεο

Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ - Δείτε βίντεο

Ο Γάλλος άσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα δείχνουν ότι θα είναι η τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ - Η καριέρα του και η τεράστια πρόταση της «Ένωσης»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ–Τότεναμ 1-0: Την λύτρωσε ο Μαρτιάλ
Ένα ποστάρισμα του Ιταλού δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο άναψε φωτιές στην ΑΕΚ καθώς αποκάλυπτε προφορική συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ και όπως όλα δείχνουν είχε δίκιο!



Ο Γάλλος επιθετικός είχε απασχολήσει την Ένωση πριν από 15 ημέρες περίπου, ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε με την Ένωση να στρέφεται αρχικά στον Φοφανά και κατόπιν στον Πιερό με τον τελευταίο να αποκτάται κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή όμως που παραμένει ανοικτή είναι η αγορά των ελεύθερων στην οποία εντάσσεται και ο Μαρσιάλ καθώς ο Γάλλος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Γιουνάιτεντ δεν είχε βρει κάποια ομάδα.

Δείτε βίντεο με highlights του Μαρσιάλ

Anthony Martial | Skills and Goals | Highlights


Ο 28χρονος επιθετικός τις τελευταίες ημέρες είχε συνδεθεί με τη Φλαμένγκο, καθώς αρκετοί Ευρωπαίοι επιλέγουν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία και έκανε μία νέα προσέγγιση.

«Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος με τους ανθρώπους της Ένωσης να επιβεβαιώνουν τις προχωρημένες επαφές και πλέον είμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων (που λίγο έλειψε να γίνουν σήμερα στο φινάλε του αγώνα με τον Βόλο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια αποφασίστηκε να μην γίνει καμία επίσημη ενημέρωση).

Οι καλύτερες στιγμές του Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Goodbye after 9 years! The best of Anthony Martial for Man Utd | Astro SuperSport

Ένα σπουδαίο ταλέντο που δεν έφτασε στο ταβάνι του

Γεννήθηκε στο Μασί στα νότια του Παρισιού, αλλά ποδοσφαιρικά ξεπετάχθηκε στις ακαδημίες της Λιόν για να ακολουθήσει το ταξίδι στο νότο και το Πριγκηπάτο του Μονακό με τους Μονεγάσκους να δίνουν 5 εκατομμύρια για τον 17χρονο τότε επιθετικό…

Στο ντεμπούτο του στις 30 Νοεμβρίου 2013 ο Μαρσιάλ σκόραρε εναντίον της Ρεν, με τον τότε συμπαίκτη του Χάμες Ροντρίγκες (πρώην του Ολυμπιακού να ανοίγει το σκορ), ενώ με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο (νυν του ΠΑΟΚ)!

Στα δύο χρόνια που έμεινε εκεί είχε 52 εμφανίσεις με 11 γκολ, 6 ασίστ και αυτά τα νούμερα ήταν το διαβατήριο του για το μαγικό κόσμο της Premier League με τη Γιουνάιτεντ να τον καθιστά εκείνη την εποχή τον πιο ακριβό έφηβο ποδοσφαιριστή στον κόσμο πληρώνοντας 65 εκατομμύρια ευρώ!

Το ντεμπούτο του ιδανικό καθώς πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική… Η Γιουνάιτεντ στη μετά Φέργκιουσον εποχή ακόμη ψάχνεται, ο Μαρτιάλ δεν ταίριαξε ποτέ με τις τακτικές και τις πρακτικές του Μουρίνιο, κι από εφάμιλλος ή ανώτερος του Εμπαπέ έγινε ένα τεράστιο… what if.

Ο Γάλλος αγωνίστηκε για τη Γιουνάιτεντ σε 317 ματς έχοντας 90 γκολ, αλλά ποτέ δεν ένιωσε εμπιστοσύνη, με τον δανεισμό του στη Σεβίλλη να αποδεικνύεται επίσης λανθασμένος καθώς σε όλη τη σεζόν (2022-2023) είχε 9 συμμετοχές και κανένα γκολ…

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει με τη Γιουνάιτεντ ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ με την Εθνική Γαλλίας (2 γκολ σε 30 ματς) πανηγύρισε το Nations League.

Το μυθικό συμβόλαιο που του δίνει η ΑΕΚ

Τώρα όμως ψάχνει ένα πραγματικό restart και η ΑΕΚ του δίνει αυτήν την ευκαιρία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη πρόταση που έχουν καταθέσει ποτέ οι κιτρινόμαυροι.

Ο Μαρτιάλ αμειβόταν στη Γιουνάιτεντ με 15 εκατομμύρια το χρόνο, λεφτά που ούτε γι' αστείο δεν μπορεί να δώσει ελληνική ομάδα, ωστόσο η Ένωση φέρεται να του προσφέρει τριετές κλειστό συμβόλαιο έναντι 3 εκατ. τον χρόνο.

Έχοντας όμως λύσει το οικονομικό πρόβλημα για τον ίδιο και την οικογένεια του, του προσφέρει τη δυνατότητα να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και τη χαρά του παιχνιδιού…



Ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα ΕΟΠΥΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς είχε προειδοποιήσει τον Stefanos ότι θα έχανε στην Κεντρική Επιτροπή - Τον κατηγορούν για «προδοσία»

«Χρυσά» ακίνητα και υπέρλαμπροι γάμοι: Οι πλούσιοι Λιβανέζοι έκαναν... Βηρυτό την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης