Σεσκ Φάμπρεγας: Με έξωση κινδυνεύει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λόγω απλήρωτου ενοικίου και λογαριασμών

Τα χρέη του 37χρονου προπονητή της ιταλικής Κόμο ανέρχονται σε 36.000 ευρώ κι αφορούν απλήρωτα ενοίκια αλλά και διάφορα άλλα έξοδα που δεν έχει καταβάλλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που φιλοξενεί αυτόν και την οικογένεια του

Έκτος από πονοκεφάλους με την ομάδα που προπονεί, τη νεοφώτιστη στη Serie A Κόμο, ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει και προβλήματα με το σπίτι του και την δικαιοσύνη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Άρσεναλ, τη Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι απειλείται με έξωση από το σπίτι του λόγω απλήρωτων λογαριασμών. 


Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος τεχνικός μετακόμισε το 2022 ως παίκτης από την Μονακό στην Κόμο, που τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Στη συνέχεια, όταν κρέμασε τα παπούτσια του, παρέμεινε στην ομάδα της Ιταλίας και έγινε βοηθός προπονητή, αναλαμβάνοντας εν τέλει την θεση του προπονητή για την τρέχουσα σεζόν.


Ο προπονητής της Κόμο διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα στο Μπισόνε, μια περιοχή στην Ελβετία, περίπου 25 χιλιόμετρα από το Κόμο. Αλλά όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ δεν έχει πληρώσει εδώ και πολλούς μήνες το ενοίκιο για το σπίτι στο οποίο ζει με την οικογένειά του εδώ και καιρό και πλέον κινδυνεύει με έξωση. 


Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ανέφερε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Φάμπρεγας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κι έτσι αποφάσισε να φέρει την υπόθεση στο δικαστήριο. 

Η πρώτη ακρόαση έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα χρέη του 37χρονου προπονητή ανέρχονται σε 36.000 ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν τόσο το απλήρωτο ενοίκιο όσο και διάφορ άλλα έξοδα για τη συντήρηση του ακινήτου . Ο ιδιοκτήτης έχει ήδη φέρει την υπόθεση στο δικαστήριο. Σε μια εβδομάδα λήγει η προθεσμία για τον πρώην σταρ της Άρσεναλ, και τότε ο δικαστής θα κρίνει την κατάσταση.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τις αμέτρητες κούπες που δεν χωρούν στην τροπαιοθήκη του (συνολικά έχει 37 τίτλους με συλλόγους και εθνική Ισπανίας) και τους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς (από τα τεράστια συμβόλαια που είχε σε Αγγλία, Ισπανία από τα 16 του!) κινδυνεύει να σπιλώσει το όνομα του για μόλις 36.000 ευρώ, έχοντας μάλιστα αποφύγει να σχολιάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr