Euroleague: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα ντέρμπι της Ευρώπης στο μπάσκετ - Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Βίντεο

Η σειρά με τίτλο «Rivarlies» θα έχει πέντε επεισόδια και εκτός από το ελληνικό ντέρμπι θα δούμε και τις μεγάλες κόντρες σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Σερβία 

Οι φαν του μπάσκετ περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-25, με την πρεμιέρα της Euroleague να είναι πολύ κοντά (3/10). 


Οι 18 ομάδες ανεβάζουν στροφές, οι πρώτες εγχώριες υποχρεώσεις ξεκινούν και το «i feel devotion» κάνει… πρόβα. Μαζί με τις «μηχανές» των συμμετεχόντων, ζεσταίνεται και αυτή της διοργανώτριας αρχής που ετοιμάζει ένα νέο κύκλο ντοκιμαντέρ.

Η νέα σειρά πέντε επεισοδίων έχει τίτλο «Rivarlies» και κύριο σκοπό να πιάσει τον… παλμό των «εμφυλίων». Στο επίκεντρο φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που συγκεντρώνει πάντοτε τα βλέμματα της Ευρώπης ανεξαρτήτως επιπέδου των ομάδων και βρίσκεται εννοείται σε πρώτο πλάνο. Πόσο μάλλον τώρα με τους δύο «αιώνιους» πιο ενισχυμένους από ποτέ.

Μεταξύ άλλων τα 4 υπόλοιπα επεισόδια (θα) περιλαμβάνουν τις κόντρες Ερυθρού Αστέρα vs. Παρτιζάν, το ισπανικό «Classico» Ρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα, το τουρκικό Φενέρ–Εφές και τον ιταλικό «εμφύλιο» ανάμεσα στη Βίρτους και την Αρμάνι.

Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις με τους βομβητές: «Εξ ολοκλήρου υπεύθυνο το Ισραήλ, θα πληρώσει»

Κύπρος: Πράσινο φως για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα

Ηράκλειο: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr