Μαρσέιγ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ραμπιό - Υπέγραψε μέχρι το 2026

Ο Ραμπιό επιστρέφει στη Ligue 1 μετά από 5 χρόνια, όταν αποχώρησε απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (17/9) την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος την 1η Ιουλίου είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Γάλλος μέσος είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Μασσαλίας απ’ την Κυριακή (15/9) κι αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, με τη Μαρσέιγ να ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Ραμπιό επιστρέφει στη Ligue 1 μετά από 5 χρόνια, όταν αποχώρησε απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε τη φανέλα με το Νο25 κατά την επίσημη παρουσίασή του απ’ το γαλλικό κλαμπ.

Με την Παρί ο Ραμπιό έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2012 σε ηλικία 17 ετών, ενώ μέτρησε συνολικά 227 παιχνίδια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Γαλλίας, 4 Κύπελλα Γαλλίας, 5 Λιγκ Καπ και 4 Super Cup.

Με τη Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020, το Κύπελλο Ιταλίας το 2021 και το 2024 και το ιταλικό SuperCup του 2021. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 35 αγώνες με τους «μπιανκονέρι» έχοντας 5 γκολ, ενώ είναι 48 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις με τους βομβητές: «Εξ ολοκλήρου υπεύθυνο το Ισραήλ, θα πληρώσει»

Κύπρος: Πράσινο φως για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα

Ηράκλειο: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο - Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr