Έφαγε γκολ από το κέντρο η Γαλατάσαραϊ, το χειροκρότησαν οι οπαδοί της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Έφαγε γκολ από το κέντρο η Γαλατάσαραϊ, το χειροκρότησαν οι οπαδοί της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League - Με δυο σημαντικές απουσίες στο ματς κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου οι Τούρκοι

galatasarai-gaziantep
Με 5/5 στο πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκίνησε η Γαλατάσαραϊ, που μετά το ματς κόντρα στη Ρίζεσπορ (5-0) δεν μπόρεσε για ακόμη μία φορά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της (4/5 έχει δεχθεί από ένα γκολ ακριβώς).

Το σύνολο του Οκάν Μπουρούκ πήρε από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας, σκοράροντας δύο τέρματα μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους (11', 26'). Σε μεγάλη βραδιά ο Μπαρίς Γιλμάζ, που άνοιξε το σκορ και είχε την ασίστ στο 3-0 του Μίσι Μπατσουαγί (76').

Ωστόσο το τέρμα της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Φουρκάν Σοϊάλπ να βλέπει εκτός θέσης τον Φερνάντο Μουσλέρα και με ένα τρομερό σουτ να τον νικά από το ύψος του κέντρου για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Δείτε το γκολ της Γκαζιαντέπ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ από το κέντρο του γηπέδου:

Κλείσιμο


Τώρα στη Γαλατά στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ. Από το ματς σε μια εβδομάδα από τώρα (25/9) θα απουσιάζουν τόσο ο Μουσλέρα, ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA με τρεις αγωνιστικές για κλωτσιά που είχε δώσει σε αντίπαλό του στα προκριματικά για το Champions League, αλλά και ο Μάουρο Ικάρντι, που είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει σε ρυθμούς τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μετά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης