Champions League: Με σούπερ ματς Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ η δεύτερη ημέρα της νέας διοργάνωσης

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ συναντιούνται ξανά μετά τον τελικό του 2023 - Δείτε τι ώρα και σε ποιο κανάλι μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αποψινά ματς

Στα 28 γκολ σταμάτησαν οι 12 ομάδες που άνοιξαν την αυλαία της νέας έκδοσης του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με σκορ 9-2 να είναι και αυτή που ξεχώρισε.

Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους (με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην ιστορία της στο UCL) κέρδισαν με το ίδιο σκορ τις Μίλαν, Στουτγάρδη και PSV (3-1), ενώ Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άστον Βίλα κράτησαν απαραβίαστες τις εστίες τους (2-0 και 0-3 τις Λιλ και Γιουνγκ Μπόις).

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποψινά ματς, με αυτό της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ίντερ να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν έναν χρόνο και κάτι με φόντο το τρόπαιο, σε ένα ματς που είχε κριθεί στις λεπτομέρειες και με ένα μοναδικό τέρμα του Ρόδρι. Χωρίς ήττα οι δύο πλευρές στα πέντε ματς που έχει δώσει έκαστη σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, δυσκολεύεται περισσότερο να πάρει τη νίκη η Ίντερ (3Ι-2Ν). Σημαντικότερη απουσία στον αγώνα αυτή του Ντιμάρκο για τους Ιταλούς.

Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ζιρόνα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ οι Παριζιάνοι, που υποδέχονται την έκπληξη της περσινής La Liga. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και ματς δισεκατομμυρίων, λόγω των διοικήσεων των δύο ομάδων (σ.σ οι Καταριανοί από τη μία και ο όμιλος από το Άμπου Ντάμπι που έχει και τη Σίτι από την άλλη), αν και στους Ισπανούς δεν έχουν πέσει τα ίδια χρήματα. Το σημαντικότερο είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε δυο πλευρές με τρομερή διάθεση για ποδόσφαιρο.

Τη Ντόρτμουντ υποδέχεται η Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη, με τον Έλληνα διεθνή και τους συμπαίκτες του να επιθυμούν σε ένα ηχηρό μήνυμα πρεμιέρας απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Ελληνικό ενδιαφέρον έχουμε και στο Σέλτικ - Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Κυριάκο Σαββίδη και τους υπόλοιπους στη σλοβάκικη ομάδα να ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια μετά την ολοκλήρωση του μικρού έπους της συμμετοχής στη league phase.

Τα ματς που απομένουν είναι τα Μπολόνια - Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σπάρτα Πράγας - Ζάλτσμπουργκ. Πιο ιδιαίτερο το βράδυ θα είναι για την πρώτη, που μετά την τρομερή της πορεία στην περσινή Serie A εύχεται ότι θα πάει όσο πιο καλά γίνεται στο Champions League παρά τις αποχωρήσεις στις τάξεις της.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 1ης αγωνιστικής του Champions League:

19:45 Μπολόνια - Σαχτάρ Ντόνετσκ /COSMOTE SPORT 2 HD
19:45 Σπάρτα Πράγας - Ζάλτσμπουργκ /COSMOTE SPORT 3 HD
22:00 Σέλτικ - Σλόβαν Μπρατισλάβας /COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Μπριζ - Ντόρτμουντ /COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ /COSMOTE SPORT 2 HD & MEGA
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Ζιρόνα /COSMOTE SPORT 3 HD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr