Αντονί Μαρσιάλ: Στις 20:40 η άφιξή του στην Αθήνα - Αποθεώνεται και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Εν αναμονή της άφιξης του «μάγου» κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης - Ετοιμάζεται ζεστή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος»

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι μέχρι το τέλος της ημέρας ο Αντονί Μαρσιάλ, που έρχεται στην Ελλάδα για να εμπλουτίσει τις μεσοεπιθετικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γάλλος στράικερ μπορεί να μην πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην πέτυχε την αναγέννησή του με τον πρόσφατο δανεισμό του στη Σεβίλλη, αλλά είναι ακόμη σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και σίγουρα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης.



Η άφιξη

Η άφιξή του αναμένεται στις 20:40 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ενημερώνει για τις λεπτομέρειες, κάνοντας επί της ουσίας κάλεσμα στον κόσμο της για να δώσει βροντερό «παρών». 

Το συμβόλαιο

Εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, ο Μαρσιάλ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3.5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, συμβόλαιο που εν ολίγοις ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια για την τριετία και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου - μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Έρικ Λαμέλα που αμοίβεται με τρία εκατομμύρια ετησίως.

Από τη Λυών στο Μάντσεστερ

Με έφεση στις εκδηλώσεις επιθέσεων από τα άκρα, ακόμη και πάνω στην πλάγια γραμμή, με κοφτή ντρίμπλα που μπορεί να ξαπλώσει στο έδαφος τους αντιπάλους του και με ένα πλασέ που κάποτε τον έκανε να τον παρομοιάζουν με τον θρύλο του αθλήματος και σπεσιαλίστα του είδους, Τιερί Ανρί (σ.σ ένας λόγος ήταν και το μάρκετινγκ των Μονεγάσκων όπου είχε κάνει τα πρώτα του βήματα ο Ανρί), ο Μαρσιάλ έρχεται με όλα όσα χρειάζεται για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο 28χρονος ήταν ακόμη ένας νεαρός παίκτης που βγήκε από τις ακαδημίες της προσεχούς αντίπαλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Λυών, ωστόσο στο Ρον Αλπ δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα μιας και έπεσε σε ένα σύνολο που είχε αρκετές επιλογές στη θέση του και μεγαλύτερες ελπίδες για τους υπόλοιπους. Το ταλέντο του είχε παρατηρήσει η Μονακό, που τον αγόρασε με συνοπτικές διαδικασίες και στη συνέχεια τον πούλησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε επενδύσει.

Στο «Ολντ Τράφορντ» μπήκε όρος που θα του απέφερε μπόνους για κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ωστόσο στο γήπεδο που τα όνειρα έχουν για πολλούς γίνει εφιάλτης, δεν μπόρεσε να στεριώσει, αν και υπήρχαν πολλά διαστήματα που έμπαινε και ξεχώριζε με περίσσια άνεση.


Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ

Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr