Euroleague: Οδεύει προς Βελιγράδι το Final-4

Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το τουρνουά από το οποίο θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής της Euroleague

Το πρώτο τζάμπολ της φετινής σεζόν στη Euroleague είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Οκτωβρίου, αλλά σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την ανάθεση του Final-4 (23-25 Μαΐου του 2025) όπου τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

Αν και μέχρι πρότινος η Βαρκελώνη έμοιαζε με ακλόνητο φαβορί, εν τούτοις το σκηνικό έχει αλλάξει και τον πρώτο λόγο έχει το Βελιγράδι, εκεί όπου είχε διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης το 2018 και το 2022.

Η υποψηφιότητα της πόλης της Καταλωνίας είτε γιατί τα έργα που απαιτούνται να γίνουν στο γήπεδο, είτε γιατί υπήρχε πρόβλημα με την εγγυητική που ζητούσε η Euroleague, αποδυναμώθηκε σε μεγάλο βαθμό, ενώ και αυτή του Άμπου Ντάμπι έχασε έδαφος.

Η προοπτική της αραβικής χερσονήσου παραμένει ζωντανή για την ευρωπαϊκή λίγκα του μπάσκετ ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να αφεθεί για αργότερα κι έτσι το Βελιγράδι από αουτσάιντερ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση του απόλυτου φαβορί.

Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr