Μητέρα Τσιτσιπά για τα παιδικά χρόνια του Στέφανου: Στο σχολείο υπήρχαν 2-3 παιδιά που τον έδερναν - Βίντεο

Μητέρα Τσιτσιπά για τα παιδικά χρόνια του Στέφανου: Στο σχολείο υπήρχαν 2-3 παιδιά που τον έδερναν - Βίντεο

Η Ρωσίδα μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε ακόμη για τη σχέση με τον πατέρα του και τις συγκρούσεις που είχαν αλλά και για την Πάουλα Μπαντόσα

tsitsoipas
Αποκαλύψεις για τα παιδικά χρόνια του γιου της Στέφανου Τσιτσιπά αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του, έκανε η  Γιούλια Σαλνίκοβα. 

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, που στα νιάτα της ήταν σπουδαία τενίστρια στην ΕΣΣΔ, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο Έλληνας τενίστας έτρωγε ξύλο από παιδιά στο σχολείο ενώ στάθηκε και στις κόντρες που είχε με τον πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του, Απόστολο. 

Οι δηλώσεις της Γιούλια Σαλνίκοβα


Για τα παιδικά χρόνια του Στέφανου Τσιτσιπά: «Ήταν από τριών χρόνων εδώ, έπαιζε και ποδόσφαιρο αλλά τελικά αποφάσισε για το τένις και νομίζω ότι ήταν σωστή απόφαση. Ο Στέφανος πήγε και δημοτικό εδώ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d49au1kc3pep)


Ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι και πολύ ντροπαλό. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και τα παιδιά που είχε στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι, γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα.

Κλείσιμο
Υπήρχαν δύο – τρία παιδιά στην τάξη του που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά. Και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ.

Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. και έχει φτάσει 26 χρόνων, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή που θα τον αποσυντόνιζαν, αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο».

Για τα ξεσπάσματα του: «Τα ξεσπάσματα είναι το μειονέκτημα του. Δεν τον βοηθάει καθόλου. Υπάρχουν αθλητές που τους βοηθούν τα ξεσπάσματα».

Για τις επιδόσεις του στο τένις και τη σχέση με τον πατέρα του: «Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνισαν, αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο. Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλο προπονητή. Από το 2020 που έχασε στο US Open, είπαμε με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή ο Στέφανος. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, νομίζω ότι ο Στέφανος με τον Απόστολο δεν είχαν καλή σχέση από τότε, είχαν συνέχεια συγκρούσεις. Και για αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή... Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Ο Απόστολος, ως προπονητής, είχε μπει βαθιά στη δουλειά του Στέφανου και δεν είχε καταλάβει ότι του ασκούσε πίεση. Είχε στο μυαλό του μόνο το τένις».

Για την Πάουλα Μπαντόσα: «Ο Στέφανος είναι χαρούμενος που είναι ξανά με την Πάουλα Μπαντόσα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είναι χαρούμενος θα είμαι χαρούμενη κι εγώ. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος που είχαν χωρίσει, ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και έτσι τα ξαναβρήκαν». 



Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης