Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η παρουσία έκπληξη στα στούντιο του CBS και η τηλεοπτική εκπομπή - Δείτε βίντεο

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η παρουσία έκπληξη στα στούντιο του CBS και η τηλεοπτική εκπομπή - Δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, εμφανίστηκε στην εκπομπή Champions League Today με... εντυπωσιακό τρόπο και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό σόου για τη διοργάνωση

Beckam3
Η εκπομπή CL Today, την οποία παρουσιάζει από το 2020 η Κειτ Άμπντο, είναι μία από τις κορυφαίες του είδους έχοντας στο πάνελ των σχολιαστών τους Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραγκερ, Μίκα Ρίτσαρντς.

Όμως στη χθεσινή πρώτη εκπομπή της σεζόν είχαμε και μια παρουσία έκπληξη με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο στο στούντιο πιάνοντας στον... ύπνο τους τρεις άλλοτε αντιπάλους του.

Η Άμπντο τον προλόγισε, ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι εμφανίστηκε στην οθόνη σαν να είναι έτοιμος να μιλήσει μέσω βιντεοκλήσης, αλλά η εικόνα πάγωσε και υπήρχαν προβλήματα με τον ήχο.

Μόνο που όλα αυτά ήταν fake καθώς ο άλλοτε άσος της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε στο πλατό και έγινε ο κακός χαμός...

Κλείσιμο


Ο Μπέκαμ προσέφερε στην παρουσιάστρια (που είναι γνωστή οπαδός της Γιουνάιτεντ) μια υπογεγραμμένη φανέλα του από τον τελικό του Champions League στη Βαρκελώνη (στην επική ανατροπή κόντρα στη Μπάγερν) και στους ποδοσφαιριστές από ένα βάζο μέλι παραγωγής του.



Η παρουσία όμως μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς φέτος θα αποτελεί μέλος της ομάδας, όχι όμως σαν ένας επιπλέον σχολιαστής-αναλυτής των αγώνων.

«Ειλικρινά παρακολουθώ κάθε φορά την εκπομπή σας και απολαμβάνω τον τρόπο με τον οποίο την παρουσιάζεται. Εγώ δεν θα είμαι ένας επιπλέον σχολιαστής, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, αλλά θα παρουσιάζω στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν μια νέα εκπομπή που θα λέγεται 'Μπέκαμ και φίλοι'», εξήγησε ο παλαίμαχος άσος και συνέχισε:

«Μ' αρέσει να βλέπω αγώνες του Champions League μαζί με τα παιδιά μου ή με φίλους. Κι αυτό ακριβώς θα είναι η εκπομπή. Κάθε εβδομάδα θα παρακολουθούμε έναν αγώνα μ' ένα διαφορετικό φίλο μου, ο οποίος δεν θα είναι υποχρεωτικά από το χώρο του ποδοσφαίρου και θα συζητάμε όλα όσα θα γίνονται».



Η συμφωνία του Μπέκαμ με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι διετούς διάρκειας και σε κάθε σεζόν θα υπάρχουν έξι εκπομπές που θα αφορούν τους ημιτελικούς, τον τελικό και κάποια μεγάλα νοκ άουτ ματς.

Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης