Super League 2: Οριστική η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με ΣΚΑΪ

Super League 2: Οριστική η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με ΣΚΑΪ

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα δείχνει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 - Η αρχική σκέψη είναι να μεταδίδεται ένας αγώνας το Σάββατο, ένας την Δευτέρα και την Κυριακή να υπάρχει παράλληλη μετάδοση των υπολοίπων αναμετρήσεων 

Camera1
Το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, πέραν του ότι στα χαρτιά είναι τρομερά ανταγωνιστικό, φαίνεται ότι είναι έτοιμο να σπάσει κάθε αρνητική παράδοση καθώς και στην προγραμματισμένη ημερομηνία θα ξεκινήσει και τηλεοπτική στέγη βρήκε πριν την έναρξη του!

Το πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή και σήμερα μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό μαραθώνιο.

Αρχικά σκοπός είναι να μεταδίδονται τηλεοπτικά τουλάχιστον τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτό του Σαββάτου και αυτό το μεσημέρι της Κυριακής . Την ίδια ημέρα (Κυριακή) μάλιστα στόχος είναι να υπάρχει λεπτό προς λεπτό αρχικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και διαδικτυακά, εκτός του αγώνα που θέλουν να ξεκινάει στις 12:00, μια ώρα που έχουμε χρόνια να δούμε στην χώρα μας, κάτι που αυτή την εβδομάδα θα γίνει με το Χανιά - Καλαμάτα. Και την Δευτέρα θα καλύπτεται παιχνίδι ανάλογα με το πρόγραμμα, πιθανότητα όμως διαδικτυακά με την αρχή να γίνεται με το Αστέρα Τρίπολης Β' - Πανιώνιος.

Κλείσιμο
Τέλος κάθε Παρασκευή θα υπάρχει εκπομπή που ουσιαστικά θα είναι σαν pre game της αγωνιστικής, όπου και εκεί ισχύει ότι και στο λεπτό προς λεπτό. Βασικός στόχος είναι να μεταδίδεται τηλεοπτικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και διαδικτυακή. Την ημέρα εκείνη είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρχει και μετάδοση αγώνα, αλλά διαδικτυακή, όπως θα είναι με το Παναχαϊκή - ΑΕΚ.

Οι πρώτες live μεταδόσεις
Οι μεταδόσεις θα αρχίσουν από την Παρασκευή και το Παναχαίκή – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί διαδικτυακά και θα κλείσουν την Δευτέρα με το Αστέρας Β' – Πανιώνιος που θα είναι και αυτό διαδικτυακά.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της πρώτης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Παρασκευή (20/9) 17:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ (διαδικτυακά)

Σάββατο (21/9) 14:45 ΑΕΛ – Καβάλα (ΣΚΑΪ)

Κυριακή (22/9) 12:00 Χανιά – Καλαμάτα (ΣΚΑΪ)

Κυριακή (22/9) 17:00 ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής/Φούρνοι Βενέτη (ΣΚΑΪ) Hybrid)

Δευτέρα (23/9) 17:30 Asteras Β’ Αktor – Πανιώνιος (διαδικτυακά)

Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης