Ρόμα: Τέλος ο Ντε Ρόσι, στη θέση του ο Γιούριτς

Ρόμα: Τέλος ο Ντε Ρόσι, στη θέση του ο Γιούριτς

Ο πρώην προπονητής της Τορίνο είναι ο τέταρτος προπονητής της εποχής Φρίντκιν στη Ρόμα, μετά τους Φονσέκα, Μουρίνιο και Ντε Ρόσι

w18-18320611371806

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα έφερε το μέτριο φετινό ξεκίνημα της ομάδας. Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη σε τέσσερα ματς, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο 41χρονος κόουτς είχε πάρει τη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο πριν εννιά μήνες και ήταν στον πάγκο των «τζιαλορόσι» σε 30 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 19 νίκες, εννέα ισοπαλίες και επτά ήττες.

Τη σκυτάλη στον πάγκο θα πάρει ο Ιβάν Γιούριτς. Ο Κροάτης προπονητής, που πέρασε από τους πάγκους της Τορίνο και της Βερόνα, βρίσκεται ήδη στην ιταλική πρωτεύουσα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πρόκρισης στο Champions League.

Η Ρόμα μετά την απομάκρυνση του Ντε Ρόσι και την άρνηση του Πιόλι, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ, στράφηκαν προς τον Γιούριτς που τέθηκε αμέσως διαθέσιμος για να ηγηθεί της απογευματινής προπόνησης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta delllo Sport».

Ο Κροάτης προπονητής ξεπέρασε τις...υποψηφιότητες των Τέρζιτς και Τούχελ. Η εμπειρία στην Ιταλία και το γεγονός ότι πρακτικά πάντα χρησιμοποιούσαμε το 3-4-2-1 ή 3-4-3 ήταν καθοριστικές.

Ο πρώην προπονητής της Τορίνο είναι ο τέταρτος προπονητής της εποχής Φρίντκιν στη Ρόμα, μετά τους Φονσέκα, Μουρίνιο και Ντε Ρόσι.


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Αντονί Μαρσιάλ: Στις 20:40 η άφιξή του στην Αθήνα - Αποθεώνεται και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Το τεράστιο «μανιτάρι» από την ουκρανική επίθεση σε ρωσικές εγκαταστάσεις στο Τβερ - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης